A kérdés elméleti- ha valami erős fizikai fájdalmat kell kibírni, az ember el tud határolódni mentálisan a testétől? Ki tud annyira kapcsolni az agy, hogy ne érezzen semmit az illető? Azt tudom, hogy egy idő után automatikus, de meg is lehet tanulni?
Figyelt kérdés
2020. márc. 9. 20:34
1/9 anonim válasza:
Nem határolódik el tőle, hanem irányítja.
2/9 anonim válasza:
Meg. De nagyon kevesen merik bevállalni!
Agykontroll - Théta állapot.
Volt egy nagy agykontrollos pasi (még én is találkoztam vele, szinte minden agykontroll tanfolyamon ott volt és elmesélte, hogy altatás és érzéstelenítés nélkül operálták meg. Még a Domján Laci is mondta, hogy még Ő sem vállalta volna be, amit Laci bácsi megtett. Szóval lehetséges, kérdés, mennyire tudod elhinni, hogy ellazultál ennyire (théta szintre), hogy hagyd, hogy a doki beléd vágjon...
3/9 anonim válasza:
Azt nemtom hogy de én is ki tudom kapcsolni a fáudalmat ha muszáj.
4/9 A kérdező kommentje:
És hogyan? Milyen módszerrel?
2020. márc. 9. 22:47
5/9 anonim válasza:
Nem engeded meg magadnak.
Annyira erősen gondolsz rá hogy nem fáj,és elmúlik.
6/9 anonim válasza:
Ha annyira erős a fizikai fájdalom, akkor általában elájulsz, elveszíted az eszméleted. Érdekelne, hogy egy szülésnél, nyílt törésnél, szúrt sebnél vagy egy érzéstelenítés nélküli gyulladt fog fúrásánál (vagy húzásnál) hogy kapcsolja ki az ember a fájdalmat.
7/9 A kérdező kommentje:
Vagy vannak akik szeretik a fájdalmat. Azokban mi zajlik le? Valóban lehet ezt élvezni?
2020. márc. 10. 10:07
8/9 anonim válasza:
Olvasd el a Ketrecbe zárt fiút. Az a könyv rengeteg gyerekkori traumát ír le és azok feldolgozását pszichiáter szemmel. Akiket bántalmaztak bekerültek egy olyan állapotba, ahol kizárták a külvilágot és a saját kis álomvilágukba mélyedtek el. Ezek után minden későbbi traumánál előjött ez az álomvilág. A test elzsibbad, a szívverés lelassul, ők meg mintha álmodnának. Nagyon ajánlom a könyvet, rengeteget tanultam belőle.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. márc. 10. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!