Rá szoktál szólni arra, aki szemetel? Ha igen, volt úgy, hogy az illető ezt rossz néven vette?
Figyelt kérdés
2019. dec. 20. 19:46
1/4 anonim válasza:
Nem! Az fkf-nek is legyen munkája! ;)
2/4 anonim válasza:
Egy csövesre szóltam rá,hogy fényes nappal a járda közepén hu..ozott.. kb majdnem megvert,követett egy ideig ordibálva meg szidkozódva..azóta meggondolom.
3/4 anonim válasza:
Idegenre nem, van egy barátom, aki mindig eldobált apróbb dolgokat, rá mindig rászóltam. Most már leszokott róla, a múltkor fel se tűnt, hogy a kukába dobta a kupakot, utána mondta, hogy miattam szokott le róla.
4/4 anonim válasza:
Sztem ehhez senkinek sincs joga. Lehet rendőrt hívni, vagy valami, de ha nem vagy rendőr, akkor inkább hagyjad.
Veszélyes is, mert ha olyan ember szemetel, akinek nincs vesztenivalója, akkor akár szét is ver téged. Vagy csak megsebesít, de az sem kellemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!