Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves nők! Ismerkedéskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők! Ismerkedéskor ha kiderül hogy a férfi albérletben lakik vagy szüleivel, akkor automatikusan kuka az illető?

Figyelt kérdés

Tehát ha nincs legalább egy lakása/háza.

F/30

2021. okt. 21. 18:30
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

"Azt nem értem, a nők miért csak a készbe akarják a valogukat beletenni, az miért nem opció, hogy ketten közösen felépítik a közös életüket."

Azzal egyetértek, hogy a készbe ülni gáz, de együtt felépíteni... Egy kapcsolat sem tart örökké, és így az embernek nincs soha semmije, csak fél valamije.

2021. okt. 21. 22:45
 22/32 anonim ***** válasza:
46%
A logikát magyarázza el nekem valaki, hogy miért, illetve miért hiszitek azt, hogy az albérlet gáz. Aki ki tud feleslegesen fizetni 150 ezreket, az nem lehet csóró.
2021. okt. 21. 22:47
 23/32 anonim ***** válasza:

22

Nem feleslegesen! És az, hogy valakinek telik alvbérletre = átlag

- akinek saját lakása van = átlag feletti

2021. okt. 21. 22:56
 24/32 anonim ***** válasza:

Felveszek hitelt, abból lakást, és ugyanannyit fizetek mintha albérletre fizetném -> ebből következik hogy jobb vagyok mint az átlag? Hoszonéves férfinak valószínűleg nem teljesen önerőből van saját ingatlanja -> ha a rokonok fizették a lakást, attól maga a férfi jobb lesz?

Hogy függ ez össze azzal, hogy kivel milyen boldog párkapcsolat lenne? :D

2021. okt. 21. 23:14
 25/32 anonim ***** válasza:

18, akkor csak annyit várjál el, amennyit beleteszel te is a kapcsolatba.

20, igen, volt, aki leírta pl, h amikor videóhívásban beszél a pasival, a nyílászárókat is megnézi, hogy azok milyenek, mert neki akármilyen nem jó, és ez csak egy példa. Adott leányzó arról nem írt, hogy a csupasz hátsó felén kívül még mit szándékozik a kapcsolatba tenni.

21. ennyi erővel ne kezdj kapcsolatot senkivel se, így majd minden, amit elérsz, megmarad neked, nem kell osztozkodni rajta senkivel.

2021. okt. 22. 06:35
 26/32 anonim ***** válasza:

25#

Ezért mondom ne a gykn érdeklődj ilyen felől. A való életben ez nem így van. Felőlem lehet egy ősrégi fa ablak is, pont nem érdekel.

Ha megvan az adott illetőben az amit én keresek, akkor lakhat akárhol.

2021. okt. 22. 09:42
 27/32 anonim ***** válasza:

"ennyi erővel ne kezdj kapcsolatot senkivel se, így majd minden, amit elérsz, megmarad neked, nem kell osztozkodni rajta senkivel."

Lehet osztozkodni, lakhatunk nálam, de ha elhagynak, nincs veszekedés meg pereskedés, hogy micsoda kié.

2021. okt. 22. 09:55
 28/32 anonim ***** válasza:

26, nem ismersz mindenkit az országban, ezért nincs rálátásod a teljes népességet illetően.

27, ja, ha nálad laktok, akkor igen, de ha a másiknál, akkor meg azért nem, mert minden az övé.

2021. okt. 22. 10:08
 29/32 anonim ***** válasza:
Persze, a lényeg az, hogy nincs veszekedés, hogy mi kié, hogy kell elosztani.
2021. okt. 22. 10:14
 30/32 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem fontos a luxus.
2021. okt. 22. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!