Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves nők! Ismerkedéskor ha kiderül hogy a férfi albérletben lakik vagy szüleivel, akkor automatikusan kuka az illető?
Tehát ha nincs legalább egy lakása/háza.
F/30
Dehogy kuka. Ez csak itt divat. Hányan laknak szülőknél nagyszülőknél. Ismerősi körben is.
Én is a családi házban élek. Öcsém is itt lakik a barátnőjével, gyerekkel.
12
Ha lakás nincs is...de autó azért a minimum! Nalam legalabbis elvarás egy férfi fele
14
Van kocsim! Akkor is elvárom
17
Én nem csak a készbe akarok beleülni, megdolgozom a saját vagyonomért, de a közös építkezés gondolatától a hideg is ráz, bocs. Nem közösködök anyagilag senkivel
Engem nem érdekel mennyit keres, hol lakik. Jól nézzen ki, tisztelettudó legyen és legyen közös nevezőnk.
20/L
17#
Ezt te miből szűröd le?
Itt a gyk - s válaszokból?
Most igaz az én páromnak van egy lakása, de javarészt nálam vagyunk egyéb okok miatt. Neki nincs most kocsija, nekem van kettő így tudja használni az enyémet. Közösen dolgozunk a jövőnkért. Segítjük egymást, és tervezünk. Nem a készbe teszem a seggem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!