Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Huszonéves nők! Ismerkedéskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Huszonéves nők! Ismerkedéskor ha kiderül hogy a férfi albérletben lakik vagy szüleivel, akkor automatikusan kuka az illető?

Figyelt kérdés

Tehát ha nincs legalább egy lakása/háza.

F/30

2021. okt. 21. 18:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
96%

Dehogy kuka. Ez csak itt divat. Hányan laknak szülőknél nagyszülőknél. Ismerősi körben is.

Én is a családi házban élek. Öcsém is itt lakik a barátnőjével, gyerekkel.

2021. okt. 21. 20:09
 12/32 anonim ***** válasza:
96%
Én jelenleg jóval átlag felett keresek, talán tudnék saját lakást venni, de eszem ágában sincs. Ha emiatt valaki nem lép, ő dolga. Nekem nagyon jó okaim vannak, hogy miért éri meg jelenleg bérelni lakást. Olyan partner meg nem kell, aki a pénzre gondol és nem tud értelmes belátásra térni. Nagyon messze vagyunk már attól hogy ha nincs lakásod, autód, akkor egy senki vagy.
2021. okt. 21. 20:21
 13/32 anonim ***** válasza:
14%

12

Ha lakás nincs is...de autó azért a minimum! Nalam legalabbis elvarás egy férfi fele

2021. okt. 21. 20:24
 14/32 anonim ***** válasza:
96%
#13: Hát akkor nekünk nincs jövőnk. :) Egyébként betegség miatt nem lehet, de a fővárosban sokkal logikusabb ha nincs is, nem is vágyom rá. Mindent meg tudtam oldani eddig nélküle, és sok ismerősöm is hasonló cipőben jár. Aki furikázni akar vegyen magának kocsit, ne tőlem várja el.
2021. okt. 21. 20:30
 15/32 anonim ***** válasza:
9%

14

Van kocsim! Akkor is elvárom

2021. okt. 21. 20:45
 16/32 anonim ***** válasza:
Nem. Az okok érdekelnek. Abból tudom leszűrni, hogy összeillünk vagy sem.
2021. okt. 21. 20:53
 17/32 anonim ***** válasza:
56%
Azt nem értem, a nők miért csak a készbe akarják a valogukat beletenni, az miért nem opció, hogy ketten közösen felépítik a közös életüket.
2021. okt. 21. 21:02
 18/32 anonim ***** válasza:
60%

17

Én nem csak a készbe akarok beleülni, megdolgozom a saját vagyonomért, de a közös építkezés gondolatától a hideg is ráz, bocs. Nem közösködök anyagilag senkivel

2021. okt. 21. 21:06
 19/32 anonim ***** válasza:

Engem nem érdekel mennyit keres, hol lakik. Jól nézzen ki, tisztelettudó legyen és legyen közös nevezőnk.

20/L

2021. okt. 21. 21:15
 20/32 anonim ***** válasza:
87%

17#

Ezt te miből szűröd le?

Itt a gyk - s válaszokból?

Most igaz az én páromnak van egy lakása, de javarészt nálam vagyunk egyéb okok miatt. Neki nincs most kocsija, nekem van kettő így tudja használni az enyémet. Közösen dolgozunk a jövőnkért. Segítjük egymást, és tervezünk. Nem a készbe teszem a seggem..

2021. okt. 21. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!