Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs túl nagy fókusz a foglalkozáson? A kérdésekben is állandóan melósoznak, orvosoznak, de azért ezek szélsőségek. Nektek számít a férfi/nő munkája?
Mivel ezt is csak ugyanaz a troll írta ki 826.-ra ezért érkeznek rá már off és provokatív válaszok
Értelmesek nyilván nem, mert a legtöbben már nagyon unják ezeket az egyszerű melós kérdéseket
Nem érdemes foglalkozni vele, nem releváns a társkeresés témakörében ami egy ilyen ócska trollkérdésnél fut
Nem tudom ki ez a szimplamelós, de naponta bedobja ezt a kérdést, lehet valami rituálé. Hazaér munkából: Hopp egy szimplamelósos kérdés a gyakorira! Aztán recsizik a trollháborúra. :)
Te meg ne döbbenj már meg (ennyire) a trollok harcán, kérdező. Hacsak nem most kezdtél internetezni azért nem kéne, hogy ennyire megdöbbentő legyen egy gyakoris anyázda.
#7 És te hiszel a nőként pózoló trollocskáknak? Mert ezeket a "nekem az alap a kocsi, lakás, diploma 26N" válaszokat nem nők írják. Sima incel hülyegyerekek akarják a nők ellen hergelni a férfiakat mert ők ilyennek látják a nőket.
Közben:
Én - se diploma, se kocsi, se lakás - menyasszonyom van
Rokonaim - egyiknek sincs diplomája, lakása, habár autó van néhányuknak - barátnők vagy feleségek vannak
Fogd fel, hogy a gyakorira "csakdiplomásautóslakásosférfiaférfi" válaszok ócska provokációk.
Aki ennek felül, az meg is érdemli magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!