Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A két szélsőséges férfi közül kit választanál?
Ricsi
- sok pénz
- jó külső
- nagy műveltség
- domináns magatartás
- bunkó, flegma, nemtörődöm jellem
István
- kevés pénz
- kevésbé jó külső
- alacsony műveltség
- behódoló alkat
- kedves, segítőkész, odaadó jellem

Inkább égjek el a pokolban, minthogy én legyek István...

"konklúzió: minden nő gazdag, arrogáns bunkót akar a kedves rendes pasi helyett, igaz?"
Nekem István listájából az alacsony műveltség az, ami alapból kizáró ok, amit semmivel nem tudna pótolni az a tanulatlanság és intelligencia hiánya.
Na nem mintha a többi tulajdonsága annyira vonzó lenne :D

Vicces, hogy valaki szerint az erkölcsileg "elvárható" válasz itt egy ronda, behódoló, műveletlen faszi. Ilyen tulajdonságok mellett rohadtul nem érdekel, mennyire kedves.
A bunkó sem kéne, akármit vergődnek itt egyesek.
Ha ez a kettő lenne csak, akkor szingli maradnék.
És a szexet hogy oldanád meg?

Sehogy. :)
Vagy dugatnám magam Ricsivel, utána meg maradnék beszélgetni kicsit. Ő legalább tud nyújtani valamit (műveltség, jó külső).
De nehogy úgy vedd a válaszom, hogy "bizonyíték", hogy ez kell "a nőknek", mert a valóságban nem kettő szélsőség közül kell választani.
Van jóképű, művelt, értelmes, és mellé egyáltalán nem bunkó párom.
Végső soron vehetem úgy, hogy ez kell a nőknek, hiszen a szélsőségek mutatják meg az ember valódi arcát. Ha tényleg nem ez kellene, akkor cölibátusban kellene lenniük. Egyébként az életben is igaz ez, hogy ha nincs más, akkor ilyen Ricsi félékhez mennek.

Rohadtul nem a szélsőségek mutatják meg az ember valódi arcát, mert a való élet nem szélsőségekből áll, ez csak egy tenyésztett, kitekert példa.
Volt Ricsi féle barátom 20 évesen, és azért jöttem vele össze, mert az elején elő tudta adni, hogy kedves, odaadó, de amikor rájöttem, hogy egy frusztrált bunkó, akkor rögtön elhagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!