Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érjem el, hogy a kiszemelt srác rám írjon?
Szóval van egy srác, akivel még régről ismerjük egymást, de évekig nem beszéltünk viszont pár hónappal ezelőtt összefutottunk és nagyon jót beszélgettünk. Igazából engem nagyon megfogott és szerintem neki is tetszem, de sajnos ilyen bátortalan típus.
Én viszont nőként nem szeretek kezdeményezni, ezért maximum valamilyen ürüggyel mernék ráírni, de még jobb lenne ha ő írna rám. Van valami ötletetek? Van valami módszer amivel úgy tűnhet, hogy véletlen írok rá?
Na arra várhatsz!
Nem ertem, higy miert kell varni arra, aki nagyon bejon?
En helyedben azonnal irnek neki
1. Ráírsz hogy bassz meg te álat
2. 100 éven keresztül a feszület előtt térdelve elmondasz egy rózsafüzért
A férfiak nem szeretik a játszmázást, pont volt egy egy ilyen kérdés most. Nem kell harcolni senkiért.
Én kezdeményeztem anno. Eltelt 8 év, tavasszal házasodtunk. Döntsd el mit akarsz, várni a sült galambot, vagy valamit a pasitól.
Én szeretem ha egy nő kezdeményez. Mert akkor tudom hogy szimpatikusnqk tart. A mai nők nem tudják kifejezni a szimpátiájukat. Nem tudnak flörtölni. Ha bókolnak nekik nem tudnak mit kezdeni vele. Te tudsz flörtölni, meg tutod méltón köszönni a bókot? Hogy mutatod ki ha valakinek tetszel, ami jól megkülönböztethető a puszta baráti szimpátiánál?
Mindenképp örülnék annak ha írnál nekem ha én lennék az a férfi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!