Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kiszemeltem, aki sokezerszer állt már szinpadon, 15ezer ember előtt is. Én lámpalázas vagyok, és zavar a köztünk lévő különbség. Hogy próbálnátok oldani,a mások előtt való szereplést gyakorolni ?
Muszáj gyakorolni?:)
Esetleg menj el egy különórára, ahol lehet szerepelni, nem sok, hanem 5-10-100 ember előtt, pl. könyvklubba könyvajánlást tartani, tánciskolába, ahol van kurzuszáró gála, kórusba, amelyikkel fel tudsz lépni, stb.
Vagy tegyél fel egy Yt-videót, ahol mondasz valamit, vagy csak látszol.
Neki kell mások elott szerepelni. Nem nekem. Nem is értem miert neked kéne ezt gyakorolni.
En pl pont kihasználom ezt.a oárom rendkívül szocializált mindenkivek szoba tud elegyedni mindenki szereti én meg kb egy kuka vagyok. Igy pl a céges meg stb rendezvényekre simán viszem magammal hogy beszelgessen a barom kollegáimmal helyettem is.
Legalább a neved tudja ?
Vagy csak szimplán önahitas?
#6 lehet a szokásos bàlvanyimàdàs🙄
Milyen cuki , hogy fel akarja magát tornázni a szintjére
Azért remélem nem valami csoportos szexet szokott előadni 15k ember előtt ...vagy embernek
😆
7: :)))
Biztos rockzenész vagy ilyesmi.
Bunyós Pityu?
"Senki nem bálvány imádó"
A kérdésre válaszolj:
Ismét téged ez az ember személyesen?
15000 élőben magyarorszsgon krva sok - ha szinpadozik
( Ytberek mondjuk össze tudják hozni otthon )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!