Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a kiszemeltemre már ijesztő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a kiszemeltemre már ijesztően hasonlítok belsőleg,akkor őt már mondhatom lelkitársnak?

Figyelt kérdés

Gondolok itt olyan dolgokra,hogy hasonló dolgokon mentünk fiatalabb korunkban keresztül,én voltam depressziós sokáig,rögeszmés is,szociális fóbiám volt,kiderült,hogy neki is ugyanezek a gondjai voltak,mindketten elég nehezen nyílunk meg emberek előtt,a lakásból nem szeretünk kimozdulni és inkább vagyunk teljesen egyedül,én se és ő se kedveli a hangos,zsúfolt helyeket,pl. egy buliban egyikünk se tudná elengedni magát,előbb ülünk csendben valahol egy könyvvel a kezünkben,mindketten empatikusak vagyunk,nehezen mutatjuk ki az érzéseinket,a nyers stílus is jellemző mindkettőnkre,ugyanúgy öltözködünk,egy a zenei ízlésünk és még a szexuális beállítottságunk is ugyanaz,merthogy én se és ő se vagyunk heterók,hanem biszexuálisok,az meg csak plusz apró hasonlóság,hogy mind a ketten hadarva beszélünk és szokásunk rágni a körmünket.

17/L

2022. ápr. 19. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Amiket leírtál, azok 90%-ban nem tulajdonságok, hanem a szociális fóbia velejárói. Ilyen alapon többmillió lelki társad van.
2022. ápr. 19. 10:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is eléggé úgy tűnik, hogy inkább olyasmiről van szó, amit 1-es írt.
2022. ápr. 19. 11:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egyik "lelkitársam" egy amerikai fiú volt (ő volt az egyetlen fiú/férfi barátom). Mindketten zárkózottak, de mégis nagyon nyitottak, kíváncsiak vagyunk. Őt is nagyon érdekelik a nyelvek, engem is. Bármiről tudtunk beszélgetni, mindig nagyon érdekelt minket a másik mondanivalója. Sok időt töltöttünk együtt, nagyon sokat is nevettünk (pedig alapjában véve ő egy nagyon komoly srác volt). Vele kapcsolatban mondanám esetleg, hogy olyan volt, mint egy lelkitárs. Főleg, mivel szexuális vonzódás/érdeklődés nem volt egymás iránt egyáltalán. Ezért is volt a barátom, nem a kiszemeltem.
2022. ápr. 19. 11:11
 4/5 anonim ***** válasza:
25%
Ez a felnött párkapcsolatok témakör (17l?)…felnöttek nem keresnek lelki társakat meg asztrális morfózisokat….
2022. ápr. 19. 11:32
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
2 beteg ember nem jó páros csak mondom kis lány.
2022. ápr. 19. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!