Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha többet nem találkozom a kiszemelt férfival, az azt jelenti, nem egymásnak szán minket a sors?
Én is voltam most hasonlóképp, csak mindketten foglaltak vagyunk.
Az én kapcsolatom nem olyan jó.., erre részben ez is rámutatott, hogy így megfogott a másik.. Hogy ő miért figyelt fel rám, miközben neki külsőleg nézve tényleg jó a kapcsolata: valószínűleg csak a figyelem és egó, nem ismerem annyira, milyen ember is valójában.
A lényeg, hogy én korábban kevés szerepet tulajdonítottam a sorsnak, a többit magamnak.. Mostmár valahogy átalakult olyan szempontból nézve, hogy hiába szeretnél nagyon valamit, ha a sors nem úgy alakítja azt…
Valószínűleg igen, ez így van jelenleg jól. Ha annyira rám kattant volna a másik, ha kölcsönös, és együtt kéne lennünk, akkor kapcsolatba akart volna maradni velem vmilyen szinten. De megértem hogy a jó kapcsolatot választja.
Szóval semmit nem lehet erőltetni. El kell fogadni, és örülni annak, amit az élet éled hoz.
4
3 vagyok, végülis ugyanezt írtam a végén én is. :) nevezhetjük sorsnak, döntésnek. A lényeg valóban az, hogy ha akart volna most valamit a másik, akkor tett volna róla/érte, hogy így legyen. Ez 100% igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!