Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan érjem el, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy a kiszemelt srác rám írjon?

Figyelt kérdés

Szóval van egy srác, akivel még régről ismerjük egymást, de évekig nem beszéltünk viszont pár hónappal ezelőtt összefutottunk és nagyon jót beszélgettünk. Igazából engem nagyon megfogott és szerintem neki is tetszem, de sajnos ilyen bátortalan típus.

Én viszont nőként nem szeretek kezdeményezni, ezért maximum valamilyen ürüggyel mernék ráírni, de még jobb lenne ha ő írna rám. Van valami ötletetek? Van valami módszer amivel úgy tűnhet, hogy véletlen írok rá?

2022. jún. 25. 15:33
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Jót beszélgettetek és összefuthatnátok megint!
2022. jún. 25. 15:34
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
A csodát várhatod egy ideig!
2022. jún. 25. 15:35
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Arra értettem, hogy majd magától rád ír!
2022. jún. 25. 15:35
 4/19 A kérdező kommentje:
Sose értem, hogy miért ad valaki olyan tanácsot, hogy nőként kezdeményezzünk...Ez szerintem a legtöbb férfinak nem tetszik. Plusz esetleg megkapja az ember hogy könnyen kapható stb....
2022. jún. 25. 15:38
 5/19 anonim ***** válasza:
94%

Akkor azt tanácsolom "véletlenül" fussatok össze!

Így jobb?

2022. jún. 25. 15:39
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Akkor ne csinálj semmit. Aztán majd gyere ide sírni, ha összejött valaki olyannal, aki nem ennyire nyámnyila és fagyos.
2022. jún. 25. 15:46
 7/19 anonim ***** válasza:
97%

"Sose értem, hogy miért ad valaki olyan tanácsot, hogy nőként kezdeményezzünk..."

Mert attól, hogy nő vagy, még nem vagy egy másodrendű lény, akinek nincs önálló cselekedete, és mindene más férfiaktól függ.

"Ez szerintem a legtöbb férfinak nem tetszik."

Akkor vele legfeljebb nem fogsz járni. Akinek az agya attól ledobja a láncot, hogy egy nő ír neki, azzal jobb is, ha nem, hogy kapcsolat, de még ismerettség sem lesz. El tudom képzelni párkapcsoaltban az ilyeneket. Amikor a nő nem szólhat, csak válaszolhat. Áhh... neked nem való normális férfi.

"Plusz esetleg megkapja az ember hogy könnyen kapható stb...."

És te olyannak a véleményére adsz, akinek a könnyen kaphatóság azt jelenti, hogy nem csak mint valami jégcsaphercegő pöffeszkedik, hanem képes az ujjait megmozgatni, és üzenetet írni?

Szerintem felejtsd el őt. Éretlen vagy egy kapcsolathoz, ő pedig jobbat érdemel.

2022. jún. 25. 15:49
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha pár hónapja beszélgettetek és azóta nem írt, már nem is fog.

Mikről beszélgettetek? Azzal kapcsolatban valami ürügy? Vagy ha kitesz valamit, azzal kapcsolatban írni neki, lájkolni?

2022. jún. 25. 15:51
 9/19 anonim ***** válasza:

Nem beszelgetettetk olyanrol, amit lehetne folytatni is?

Pl ha kitalálta hogy egykezes fekvoket nyom es errol mesélt kuldenék neki linket hogy nezd vannak ilyen vicces videok egykezes fekvőkről

Vagy elmondta, hogy sorkiemelovel tanul akkor rairsz hogy jé találtam itthon nem használt sorkiemeloket, neked adnam

Csak fiktiv peldálk voltak de ha már tudtok beszelgetni, akkor neten mi ez a vergodés, hogy uristem mivel irjak rá?

2022. jún. 25. 15:52
 10/19 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem (!!!) ez egy elég hülye megközelítés. Miért ne kezdeményezhetne egy nő? Miért mindíg a férfiaknak kell teperni hogyha mindkét fél szeretné a dolgot? Azt meg szerintem csak az ostobák gondolják, hogy ettől könnyen kapható leszel. De ha ennyire nem szeretnéd akkor nem kell. Nyugodtan várhatod, hogy teperjenek érted. Majd találsz magadnak egy papucsot.
2022. jún. 25. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!