Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért gondolják azt sokan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják azt sokan, hogy ha szerelmes valaki, tesz a kiszemeltért/felvállalja...stb. és ha nem történt semmi, az bizonyitja, hogy nem érdekelte, nem szerették xy-t ?

Figyelt kérdés
Én kb 10 olyan történetet láttam már, ahol a szerelmes ember nem cselekedett. Sokan mégis azon az állásponton vannak ,hogy aki szereti a másikat, az kimutatja, küzd érte..stb.
2022. máj. 12. 16:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Tessék? Bocs de nem értem a kérdést (igaz már lefáradtam ma).

Csak azért mert nem lép valaki attól még lehet szerelmes. Én beleszerettem anno egy foglalt férfiba. Nem léptem hiszen tudtam mi van. De attól még odavoltam érte mindenhogyan.

2022. máj. 12. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Amiről beszélsz eleve nem szerelem, csak egyszerű szimpátia, fizikai vonzalom.
2022. máj. 12. 16:23
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A szerelemtől még nem lesznek egyformák az emberek. Van, aki küzd, van, aki nem. Inkább személyiség, habitus kérdése, mintsem a szerelemé.
2022. máj. 12. 16:25
 4/5 A kérdező kommentje:

1 : Szoktam olvasni szerelemmel kapcsolatos topikokban, hogy sok ember azon a véleményen van, hogy ha X szeretné Y-t, lépne, tenne érte...stb. Ha nem tesz, tett semmit, az bizonyitja egyértelműen, hogy nem szerette Z-t.

Erre reagálva tettem fel a kérdést, hogy aki ezt gondolja, mikre alapozza ? Mert én eddigi életemben kb. 10 olyan történetet láttam a környezetemben, ahol aki szerelmes volt, nem tett a megvalósitásért. Pl. mert gyáva volt vagy nem volt magával kibékülve, kevésnek érezte magát a másikhoz, halogatta, mig elmúlik, összejött mással ...stb.

2022. máj. 12. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Hú, ezt de sokat hallottam! Hosszú évek óta odavagyok valakiért. Nem tettem érte, és már nem is tehetek😟 Na, és akkor jönnek azzal, hogy ha érdekeltem volna, tesz értem. Na, dehát én még annyit se tettem, mint ő, mégis tök szerelmes vagyok. Ott állok előttük, de mégsincs ilyen. Akkor én nem is létezem?🤷🏼‍♀️

Gondolkodtam már ezen én is, miért olyan egyértelmű nekik, de elengedtem. Ők így gondolják, én meg máshogy. Van ez így.

Nézd meg #2 válaszolót. Ez is ilyen tipikus szöveg. Mintha mindenki más érzéseit jobban ismerné, mint az illető maga. Ezt is olvastam itt már sokszor, de nem attól lesz igaz valami, mert valaki leírja.

2022. máj. 12. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!