Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Le vagyok maradva, ha ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le vagyok maradva, ha ennyi idősen se gyerekem, se férjem?

Figyelt kérdés
Közeledek a 30-hoz és csupán kudarcba fulladt kapcsolatokat tudok felmutatni. Tartok attól, hogy kifutok az időből. Nem szeretnék 35 éves korom után szülni. Az elsőt legalábbis nem akkor szeretném. Egyre jobban frusztrál ez a helyzet. Másfelől úgy társat sem egyszerű találni. Aki érdemes lenne rá, mar házas és gyerekei vannak. Vagy elvált szülő. És ezek nálam kizáró tényezők lennének.
2022. jún. 24. 21:58
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Inkább vagyok egyedül boldogtalan, mint valaki mellett. Úgyhogy igen, válogatok, amíg van miből. Ha pedig nem lesz, akkor is inkább egyedül leszek. 35 felett már úgysem vállalok gyereket, akkor a párkapcsolat is felesleges lesz.
2022. jún. 24. 23:58
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Hagyjuk már ezt a folyamatos vetítést. Veletek nőkkel az a gond, hogya normális pasikat kb észre sem veszitek. Be ne akard már mesélni nekünk, hogy az ismerősi körödben 1 olyan csávó sincs aki szingi és tetszel is neki. Ez valahogy olyan hihetetlen. Valószínűbb, hogy borzasztóan válogatós vagy. Csak nehogy 2 szék között ragadj. Ha eléred a 35 öt mér csak a selejtnek fogsz kelleni.
2022. jún. 24. 23:59
 23/31 anonim ***** válasza:
96%

22

Veletek férfiakkal, hogy olyan alakokat tartotok normálisnak, akiket normális ember nem 😂

2022. jún. 25. 00:07
 24/31 anonim ***** válasza:
97%

Eleve nem értem, hogy van pofája valakinek normális férfiakról beszélni úgy, hogy 35 fölött azt mondja egy nőnek, hogy már csak a selejtnek fog kelleni.

Akit egy ilyen értékrendű ember normálisnak tart, az fixen nem az 😂😂😂

2022. jún. 25. 00:09
 25/31 anonim ***** válasza:
25%
Aki válogatni akar, az hadd válogasson. Neki így jó. Egy nő meg még 50 évesen is vastagon válogathat a jobbnál jobbak közül.
2022. jún. 25. 00:17
 26/31 anonim ***** válasza:
Csak azt a hibát ne kövesd el, hogy 2-3 hónap után azt hiszed, hogy megtaláltad az igazit és rögtön gyereket is csináltok...
2022. jún. 25. 05:06
 27/31 A kérdező kommentje:
Szerencsére annyira nem vagyok kétségbeesve. :)
2022. jún. 25. 06:34
 28/31 anonim ***** válasza:
helyes :)
2022. jún. 25. 07:21
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
ha így pedálozól, csakhogy gyereked legyen, végül belefutsz egy olyanba akitől később derül ki, hogy mégse kellett volna tőle gyerek, mert nemlehet alapozni rá hosszútávon. Őrlődni, idegelni fogod magad abban a kapcsolatban, vagy szakítasz vele, de gyerek mellett csökken az esélyed bárkit találni. Akkor meg már azért lesz mindegy kit szedsz fel, csak a terhek csökkenjenek.
2022. jún. 25. 08:52
 30/31 anonim ***** válasza:
92%

" Veletek nőkkel az a gond, hogya normális pasikat kb észre sem veszitek."

Sose értettem ezt a vádat, rólam egyszerűen hazugság lenne ilyet állítani. Pedig nő vagyok.

2022. jún. 25. 11:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!