Akinek nagyon le volt maradva a gyereke a mozgàsfejlődèsben mi volt az oka???
Figyelt kérdés
2021. febr. 7. 13:18
2/13 anonim válasza:
Hogy hülye és türelmetlen voltam, valamint más babákhoz akartam hasonlítani az enyémet. Kiléptem a dicsekvő anyukacsoportokból, és csak a normális védőnőnkre hallgattam, aki azt mondta, tornáztassam sokat, hasaltassam sokat, be fogja hozni a lemaradását. Így is lett. 6 hónapos korától szépen beindult minden, 2 hónapig kúszott, 3 hónapig mászott, most pedig már totyogó lett.
3/13 A kérdező kommentje:
Hol tartott olyan 15 hònapos koràban?
2021. febr. 7. 13:24
4/13 anonim válasza:
Mi is így voltunk, fiam 18 hónaposan indult el.
Sokáig féloldalasan kúszott, ekkor jártunk gyogytornara utana elkezdett maszni olyan 1 eves kora korul. Most 2 eves mult, fut, kismotorozik, ugral, minden rendben vele.
6/13 anonim válasza:
Első vagyok: 15 hónaposan... 13 hónapos kortól mászott, akkor állt először fel és utána indult el kapaszkodva a bútorok mellett. 15 hónaposan is itt tartott.
7/13 anonim válasza:
Nalunk nem volt gond, legalábbis mi csak devenyesnél voltunk.
Pontosabban lemaradás nem volt, csak mindent pont határeset időpontban csinált. Kúszott, maszott, felállt.
Elindulni 17 hónaposan indult el végül.
8/13 anonim válasza:
Feszes izomzat a csípőnél. 6 hónapig csak kúszott, és itt elakadtunk, nem akart mászni. 2 alkalom gyógytorna megoldotta. 12 hónaposan kezdett mászni, 13 hónaposan felállt, 14 hónaposan oldalazva lépeget. Úgy néz ki be fogja hozni a lemaradást.
9/13 anonim válasza:
Hipoxias-ischemias agykárosodás. Bal keze és lába feszes, nyaka, válla hipoton. 15 hónaposan kezdett kúszogatni.
10/13 anonim válasza:
9-es, ezt születésétől tudtátok? Vagy késődd derült ki? Volt valami komplikáció szülésnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!