9 hònapos baba nagyon le van maradva??
Figyelt kérdés
SZiasztok!Olyan anyukàk tapasztalatàra lennèk kivàncsi akiknek babàjuk kèsőbb kezdett mindent!Volt valami oka ès ha igen akkor mi??Kisfiam 9 hònapos lesz,gurul,kuszik hàtra ès körbe,nègykèzlàb ,,kutyàzik'' kb.1 hete.Nem àll,màszik ,ès ülni nem probàl mèg egyàltalàn!Orvosnàl voltunk ,fizion is elvileg minden rendben de èn nagyon aggòdom!2020. júl. 13. 21:38
1/6 anonim válasza:
Szia szerintem ne aggódj.
Bàr én is aggódtam . Nekem 9 hóssn csak forgott 2 het mulva kuszott 2 het mulva felult majd 2 het maszott es felallt aztán 13 hosan indult el. Viszonylag gyorsan hozta be .🙂
2/6 anonim válasza:
Nekem is mindent kicsit kesobb csinLt a gyerekem de sztem h 9 hosan meg se nem kuszik se nem maszik annak oka van. Fejlodesneurologiara vidd el
3/6 Derjaderja válasza:
Egyedül a kúszás a lemaradás, azt 8 hónapos korig kell, de ha hátra megy, nemsokára fog előre.
A többi nem számít lemaradásnak, 10-11-12 hónap (ülés, mászás, állás) egyáltalán a határa a normál tartománynak, ami után felmerül, hogy ki lell vizsgàlni
(Ha amúgy rendben fejlődik).
4/6 anonim válasza:
Lassan 9 hòd a lànyom, nem àl, hàtrafelè kùszik csak. Ès teljesen rendben :)
Integet, tapsol, tàncol (a kezeivel hadonàszik zenère)
Minden baba màs, ha orvos szerint is rendben ne aggòdj
5/6 anonim válasza:
#1 én ennek nem örülnék annyira. Nem jó az sem, ha ennyire gyorsan vált át egyik mozgásól a másikra. Egy "tudományt" legalább egy-két hónapig kellene csinánia, mire jön a következő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!