Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le vagyok maradva, ha ennyi idősen se gyerekem, se férjem?
Figyelt kérdés
Közeledek a 30-hoz és csupán kudarcba fulladt kapcsolatokat tudok felmutatni. Tartok attól, hogy kifutok az időből. Nem szeretnék 35 éves korom után szülni. Az elsőt legalábbis nem akkor szeretném. Egyre jobban frusztrál ez a helyzet. Másfelől úgy társat sem egyszerű találni. Aki érdemes lenne rá, mar házas és gyerekei vannak. Vagy elvált szülő. És ezek nálam kizáró tényezők lennének.2022. jún. 24. 21:58
12/31 anonim válasza:
Én a helyedben inkább örülnék, hogy nincs gyerekem, de nem vagyunk egyformák
13/31 A kérdező kommentje:
Eddig örültem is. De már benne vagyok a korban. Mindig is célom volt, hogy családom legyen. Korainak éreztem, de a legutóbbi kapcsolatom óta teljesen megváltozott a véleményem és egyre inkább vágynék a családra.
2022. jún. 24. 23:28
14/31 A kérdező kommentje:
Abból a szempontból örülök, hogy még nincs gyerekem, hogy nem cseszem tönkre az életét azzal, hogy egyedül neveljem fel vagy hogy egy rossz kapcsolatban kelljen felnőnie.
2022. jún. 24. 23:31
15/31 anonim válasza:
Tinder, 1 nap alatt lesz kb. 200 match-ed extrém jóképűektől. Gyors lerandizod a 30 legjobban kinézőt, marad a végén 5, pár hónap múlva meg kiválasztod az 5-ből a legjobbat. Meg is találtad az igazit. Nőknek egyszerű...
16/31 anonim válasza:
#15 hát a tinderen aztán hemzsegnek a normális, férjnek és apának való férfiak... Leginkább suttyók, romák, alkeszok meg nős faszik vannak, meg egy rakás kamu profil. Ember legyen a talpán, akinek van türelme ott a sok debil közül kiválogatni az életképeseket.
17/31 A kérdező kommentje:
Más társkeresőkön is ez a helyzet sajnos. És nem, rohadtul nem egyszerűbb nőként ismerkedni.
2022. jún. 24. 23:38
18/31 anonim válasza:
17es. Én is sokszor ugy érzem a nőknek könnyebb de én valoban elhiszem neked hogy nehéz normálist találni.
19/31 anonim válasza:
Én is elhiszem, hogy nőknek se könnyű válogatni a sok jelentkező közül. De hát mi könnyű az életben /s.
20/31 anonim válasza:
Ahogy elnézem nagyon jól megy a válogatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!