Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Le vagyok maradva, ha ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le vagyok maradva, ha ennyi idősen se gyerekem, se férjem?

Figyelt kérdés
Közeledek a 30-hoz és csupán kudarcba fulladt kapcsolatokat tudok felmutatni. Tartok attól, hogy kifutok az időből. Nem szeretnék 35 éves korom után szülni. Az elsőt legalábbis nem akkor szeretném. Egyre jobban frusztrál ez a helyzet. Másfelől úgy társat sem egyszerű találni. Aki érdemes lenne rá, mar házas és gyerekei vannak. Vagy elvált szülő. És ezek nálam kizáró tényezők lennének.
2022. jún. 24. 21:58
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
40 vok, se pasim, se gyerekem... van 10 év előnyöd, sztem ne fogd fel ilyen tragikusan.
2022. jún. 24. 21:59
 2/31 anonim ***** válasza:
93%
Nyugi egyáltalán nem vagy elkésve. Ami azt illeti sokkal hamarabb nekem se fog összejönni a gyerek, hiába van működő kapcsolatom,a körülmények még nem adottak.
2022. jún. 24. 22:02
 3/31 anonim ***** válasza:
93%
Dehogy vagy lemaradva. Manapság tanult körökben már erősen 40-hez közeledve szokás leállni 1 faszinál meg esetleg gyereket vállalni (bár azt én meghagynám a hülyéknek...), előtte élvezni kell az életet ezerrel.
2022. jún. 24. 22:04
 4/31 anonim ***** válasza:
96%
Jól megválogatod. Ritka kincs az ilyen nő.
2022. jún. 24. 22:07
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Én 31 vagyok és eddig az összes "románcom" katasztrófaként végződött, szóval jelenleg még csak stabil párkapcsolatra sincs kilátásom, nemhogy gyerekre és egyebekre. Főleg a problémás, bunkó, sérült, stb pasik találtak meg eddig. Én pedig úgy vagyok vele, hogy inkább egyedül, mint egy toxikus kapcsolatban valami idiótával, aki amúgy is alkalmatlan lenne a gyereknevelésre.
2022. jún. 24. 22:09
 6/31 anonim ***** válasza:
15%
Hasonló a hasonlót vonzza🤣🤣🤣🤣🤣
2022. jún. 24. 22:16
 7/31 anonim ***** válasza:
96%
Én 31 éves vagyok,meddő,6 éve élek a párommal,aki nem akar feleségül venni,de lehet én se akarok hozzámenni,szóval kb ugyanott vagyunk
2022. jún. 24. 22:23
 8/31 anonim ***** válasza:
0%
Ismerkednék.. 29F
2022. jún. 24. 22:28
 9/31 anonim ***** válasza:
0%

Tudhatnád már, hogy ez csak a szokásos női rinya... Holnap már újra a chadek után fog koslatni ez is...

2022. jún. 24. 22:39
 10/31 anonim ***** válasza:
100%
Szélesítsd az ismertségi köröd, legyél jobban láthatóbb. Hátha megtalálod az igazit.
2022. jún. 24. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!