Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Le van maradva az egy éves...

Le van maradva az egy éves gyerekem?

Figyelt kérdés
Látom másoknál hogy pápáznak, az én babám nem akar pápázni, csak tapsol ami olyan hogy utánoz minket, de pl a puszit se küldi. Mond pár szót de szerintem nem tudatosan, szokta hogy babababa, mamama, nem nem, hát de, aka, ilyesmik, de nem mutogat egyáltalan, úgy tudom már mutogatnia kéne állatokat meg ilyesmi. Fejlesztősjátékokkal nem igazán játszik, formabedobót nem érti, sokat van inkább a teraszon, babrál a kosszal, hangyákat kerget…nem jár, csak kaposzkodva lépeget, de a kezünket nem akarja megfogni. mit gondoltok? Jövő héten lesz 1 :)
2022. máj. 3. 11:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

El vagy tájolva.

Mutogatni, jarni ráér (18 hónapos korig), formabedobóra később szoktak ráérezni.

Te kinek dobsz puszit az utcán? Neki minek kellene? Nincs ilyen elvárás.

Nem "csak" tapsol, hanem ügyes, tapsol. Utánzás kezdeménye pipa. Nem kell mellé, hogy feltétlen integessen is.

A kezét meg ne akard fogni. Vezetgetni káros.

2022. máj. 3. 11:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ennyire ne degradáld szegény gyerek, aki egyébként tökéletes ütemben fejlődik. Pont azokat csinálja, amiket egy 1 évesnek kell csinálnia.

Vezetgetni pedig nem szabad, hadd fejlődjön maga.

2022. máj. 3. 13:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Ne aggódj, egyszer csak elkezdi mindet. Az én lányom is pont ennyit tudott alig egy évesen.
2022. máj. 3. 15:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gond, ez normális. A járást ne erőltesd, még nem kell járnia ennyi idősen, majd ha készen áll rá, úgyis elindul.
2022. máj. 3. 15:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!