Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso randira sima feher polo es farmer, rendben van?
Nem szeretem a kivagott dolgokat még atletat sem szoktam hordani...nem akarok olyanban menni amiben nem ereznem jol magam.
Egy sima feher poloban szeretnek menni, hozza egy farmer es egy fekete cipo meg egy kis valtaska.
Ez rendben van igy?
Komoly kapcsolat celjabol ismerkedunk, nem kalandozas.
22L
21
Köszönöm a választ 21.
Ez mindent elmond rólad, hogy te "megérdemled", amit "kapsz":DDD
24.
17-19 volt válaszom-semmi több+ez, de írsz egy "xxx-et" és én vagyok izé???
Komolyan, mit vél a srác, ha 22 órakor akarsz először talizni???
Gondolkozz már sötétebb hajszínnel, de minden téren szerintem és ismerd fel a bántást meg a segítést talán...
26
Kérdezd a lovagját majd a "k"-ról, ne engem:DDD
Ha meg normális a srác, nem 22 órakor akar talizni....gáz az egész, bocsi...fehér felső ide vagy oda.
27
Persze, a "k-ból" lehet festeni apácát, ez 2022:DDD...pont nem ez a lényeg.
Mit értsen az ember azon, hogy első tali 22 órakor...két full idegen, akik pötyögtek neten...még, annyi eszetek sem volt bizonyára, de lehet mesélni utólag, hogy kijelzett telefonszámról szóban beszéljetek...2022..."gratulálok".
Jó lesz a fehér póló, de nem azzal lesz a baj, ennyi a lényeg, de nekünk aztán mindegy, majd olvassuk a pityegést holnap vagy utána;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!