Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elso randira sima feher polo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elso randira sima feher polo es farmer, rendben van?

Figyelt kérdés

Nem szeretem a kivagott dolgokat még atletat sem szoktam hordani...nem akarok olyanban menni amiben nem ereznem jol magam.

Egy sima feher poloban szeretnek menni, hozza egy farmer es egy fekete cipo meg egy kis valtaska.

Ez rendben van igy?

Komoly kapcsolat celjabol ismerkedunk, nem kalandozas.

22L

2022. jún. 20. 21:40
1 2 3
 11/30 harebell ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen rendben van a farmer-póló kombó is, de a lényeg tényleg az, hogy miben érzed a legjobban magad.
2022. jún. 20. 22:02
 12/30 anonim ***** válasza:
88%
Igen, ez így okés, plusz zokni.
2022. jún. 20. 22:05
 13/30 A kérdező kommentje:

Nem unalmas a polon es farmer?

Amugy kivagott felsot meg olyan dolgokat ami nem en vagyok azert nem akarok felvenni mert rosszul ereznem magam es amugysem hordok semmi kivagottat minek jatszam meg magam?

2022. jún. 20. 22:05
 14/30 A kérdező kommentje:
Koszi mindenkinek
2022. jún. 20. 22:06
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Szuper jó ez, tuti, no para.
2022. jún. 20. 22:07
 16/30 anonim válasza:
100%
Az is sokat számít, hogy tudod-e hova mentek, mit fogtok csinálni. Ha kiöltözősebb a helyzet, akkor nem biztos, hogy jó választás a póló-farmer. De nekem nem lenne bajom vele, ha valaki nem öltözik ki nagyon egy randira. A lényeges, hogy jól érezze magát benne.
2022. jún. 20. 22:09
 17/30 anonim ***** válasza:
18%

21-22 órakor "randi"....kár ruhát felvenni:D

Aki ilyen időpontban talizik először, az minden csak nem komoly célzatú...

2022. jún. 20. 22:16
 18/30 anonim válasza:
96%
Megkérdezhetném, hogy néhányan miért válaszolnak ilyen rosszindulatúan? Egy teljesen normális kérdést tett fel valaki, ráadásul normális stílusban. Nem kell elolvasni és nem kell válaszolni, hogyha nem érdekel a téma. Ha meg kötekedni akartok, akkor csak gratulálni tudok a sok okosnak.
2022. jún. 20. 22:22
 19/30 A kérdező kommentje:
18. Nem foglalkozok veluk egy vicc ami ezen az oldalon megy, feltem ki irni ezt a kerdest mert megjelennek a rosszindularu emberek es amibe tudnak belekotnek, es ha nem komoly celzatu a randi ahhoz lenne valami kozotok? Nem. De hala az egnek komoly, en elem az eletem, ti meg itt irkaltok ossze vissza, mert ennyi orom van az eletetekben es egesz nap itt vagytok mert itt nevtelenul tudjatok ki elni magatokat. Betegek
2022. jún. 20. 22:26
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hova mentek randizni. Elegáns étterembe / bárba pl. alul lennél öltözve, de ha csak sétálni mentek vagy egy kevésbé puccos helyre, teljesen rendben van. Ha utóbbi a helyzet, akkor jobb is, ha nem pakolsz ki és puccolsz fel mindent, mert ha a srácnak nem szuperdivatozva felöltözve nem kellesz, akkor nem is kár érte.
2022. jún. 20. 22:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!