Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha valaki kiszeretett valakiből, idővel újra kialakulhat a szerelem iránta? Vagy ha egyszer elmúlt XY személy iránt (pl a sok konfliktus miatt), akkor soha többet nem jön vissza?
nem
okkal szeret ki és az okok nem tűnnek el
Én egyszer nagyon bebasztam kókuszlikőből, és a kókusz minden formájától hánytam.
Mára már elmúlt, még az autóban is elfér a kókusz illatú illatosító.
De ha egy nőből kiszeretek, attól jobban megundorodok, mint a kókuszlikőrtől🤣
Nem, ha elmúlt a szerelem, az soha nem jön vissza!
Ha sok a konfliktus akkor nincs is miért, inkább megkönnyebbülés, hogy vége van.
Köszönöm a válaszokat!
Amit szerintem nem feltétlenül lett figyelembe véve, hogy az emberek folyamatosan változnak. Simán lehet, hogy ami X-nek idegesítő volt 2022-ben, az már nem is zavarja 2024-ben. Illetve lehet, hogy Y-nak voltak idegesítő szokásai 2022-ben, de ezeket sikerül levetkőznie az idők során.
6-os Amit te nem vettél figyelembe, az az, hogy normális esetben 2 év múlva már még annyira sem fogjátok érdekelni egymást.
És ha most neked furának is hangzik, te is pont a hátad közepére (sem) fogod őt kívánni!
A vonzalom sokszor megmarad, ezért van, hogy sok ember újra összegabalyodik az exével egy-egy éjszakára.
Viszont igaz szerelmet többé már nem fogsz érezni, ha megkopott, összetört.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!