Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Külön városban lakunk, egymásn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Külön városban lakunk, egymásnál nem lehetünk?

Figyelt kérdés

Barátom szülei ki nem állhatnak engem, kur*ának tartanak, stb, mert volt nemrég egy veszekedésünk, és én elküldtem barátomat haza. Ez a szüleit annyira megérintette, hogy a kur*vatol kezdve minden jelzovel megillettek, illetve aztis megkaptam, hogy megeszek náluk mindent, stb. Barátom nagykorú, dolgozik, én még sulizok. Azt mondtak többé be ne tegyem a labam (eddig náluk voltunk altalában)

Én apukam szigorubb, ill egy nagy szobaban vagyok vele. Néha megoldható, hogy ne aludjon otthon, de igyis max havi 2x tudnánk találkozni. 10 holnapja vagyunk egyutt, nagy a távolság (3ora vonattal) de nagyon szeretjük egymást. Baratom kulon szeretne koltozni alberletbe,de az még honapok kerdese... Hogy lehetne igy megoldani, higy minimum hetente találkozzunk? Más hely nem jut az eszembe ahová tudnánk menni.

2022. jún. 10. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Fel kell noni
2022. jún. 10. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
két város közti helyett kinéztek, akkor csak 1,5 óra az út
2022. jún. 10. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Elég nagy parasztok a barátod szülei. Azért azt, hogy valakit k**nak nevezzenek, ki kell érdemelni. Csak hónapok kérdése az albérlet? Az egész jól hangzik, tekintve h 10 hónapja együtt vagytok. A külön költözés talán megoldaná ezt a problémát. Talán.
2022. jún. 10. 13:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért te sem gyenge, három órát vonatozott, hogy lásson, te meg hazazavarod, mégis mit vártál? Ezen felül ahogy írod, az esetek többségében náluk voltatok, tehát ott ettél/ittál/aludtál. Nem vagyok híve annak, hogy lekurvázzanak valakit ezért, de valahol érthető a szülők felháborodása is.
2022. jún. 10. 14:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Odaköltözik a közeledbe alberletbe! Ha ezt most nem teszi meg, szétmentek mire megoldja...
2022. jún. 10. 15:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem az egy veszekedés miatt utálnak, hanem azok miatt a dolgok miatt amiket mesél rólad a párocskád a hátad mögött. Ha nem savazna otthon, nem utálnának. Gondolkozz el rajta.
2022. jún. 10. 16:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!