Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külön városban lakunk, egymásnál nem lehetünk?
Barátom szülei ki nem állhatnak engem, kur*ának tartanak, stb, mert volt nemrég egy veszekedésünk, és én elküldtem barátomat haza. Ez a szüleit annyira megérintette, hogy a kur*vatol kezdve minden jelzovel megillettek, illetve aztis megkaptam, hogy megeszek náluk mindent, stb. Barátom nagykorú, dolgozik, én még sulizok. Azt mondtak többé be ne tegyem a labam (eddig náluk voltunk altalában)
Én apukam szigorubb, ill egy nagy szobaban vagyok vele. Néha megoldható, hogy ne aludjon otthon, de igyis max havi 2x tudnánk találkozni. 10 holnapja vagyunk egyutt, nagy a távolság (3ora vonattal) de nagyon szeretjük egymást. Baratom kulon szeretne koltozni alberletbe,de az még honapok kerdese... Hogy lehetne igy megoldani, higy minimum hetente találkozzunk? Más hely nem jut az eszembe ahová tudnánk menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!