Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez belefér?
Figyelt kérdés
Tetszik egy pasi. Mindig elegáns, ingben van. Arra gondoltam, hogy megdicsérem...
Nem akarok túl nyomulós lenni, de arra gondoltam beszélgetés közben/után megjegyezném, hogy "jól áll ez az ing" vagy "tetszik ez az ing rajtad" valami hasonló....
Szerintetek? vagy túl béna szöveg
Esetleg ha van más ötletetek az is jöhet, csak ne legyen t feltűnő és nyomulós...
Annyi a célom, hogy érezze tetszik nekem.
2022. jún. 5. 23:33
1/6 anonim 

válasza:

Simán belefér. Én is meg szoktam dicsérni az embereket, ha valami jó cucc van rajtuk, még akkor is, ha semmit nem akarok tőlük az ég világon.
2/6 anonim 

válasza:

Persze hogy belefér. Én akkor is megdicsérem őket ha nem akarok semmit csak alap járaton tetszik rajtuk valami. Egyébként megértelek mert engem eléggé beindít egy jó ing egy szép órával egy férfin 😜
3/6 anonim 

válasza:

Persze, belefér. Az emberek szeretik, ha dicséretet kapnak, akkor is, ha az inkább csak bók.
4/6 anonim 

válasza:

megteheted, de nehogy azt higyjed, hogy ő ezt jelnek veszi
5/6 anonim 

válasza:

Mindenesetre ezzel el lehet indulni, így közelebb kerülsz hozzá.
6/6 anonim 

válasza:

Ez bárkinél belefér. Hogy tetszik, ebből nem fogja érteni!
Kezdj el vele magánéleti dolgokról beszélni, mit csinált tegnap/hétvégén, mi a hobbija, mit gondol x dologról. Az hogy érdekel, azt nem tudod annál jobban kifejezni, hogy érdeklődsz felőle.
+ Kiderülhet, hogy a barátnőjével volt a szüleinél, mert eljegyzésük volt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!