Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 25 éves koromig nem volt viszonzott szerelemben részem kicsi az esélyem hogy legyen?
Figyelt kérdés
Én szeretettem meg lányt, de ő csak kihasznált.
Ennyi idős korára kb mindenkinek volt már 1-2 kapcsolata legalább.
2022. jún. 5. 20:26
1/7 anonim válasza:
Az, hogy másoknak volt kapcsolata ennyi idősen, nem jelenti azt, hogy boldogok is voltak. Semmiről nem vagy lekésve!
2/7 anonim válasza:
A semmiről nem vagy lekésve részt kiegészíteném azzal, hogy igenis kimaradtál egy csomó jó dologról és ha továbbra sem sikerül megtalálnod amit keresel, akkor lekésheted! Pikk-pakk itt a 30-40!
Tényleg a te érdekedben írom!
Sokan azt hiszik, hogy a társkeresésre, szerelemre bármennyi idejük lehet. Sajnos nem!
Egyébként sok sikert hozzá!
3/7 anonim válasza:
25 éves kopaszodó gyerek újra lecsap. Cső!
4/7 anonim válasza:
Dehogyis. A szerelem kortól függetlenül beüthet. 32 vagyok, ugyanebben a cipőben és ezt gondolom. Ja és férfi vagyok. Lehet 40 évesen talál meg. Én úgy vagyok vele, hogy kivárom az igazi szerelmet, addig pedig felkészülök, hogy lehetőleg jó formában érjen és a lehető legtöbbet tudjam adni a leendő hölgynek. Tudom, hogy megtalál, csak azt nem, mikor ;)
5/7 anonim válasza:
50 évesen megtalálod a szerelmedet aki addigra kétszer elvált végigdugta az életét és hálás lehetsz a jó istennek hogy végre megtaláltad az igazit!
Én az ilyen "igaziból" inkább nem kérek!
6/7 anonim válasza:
Még mindig ez a téma nálad?miért használt ki az a lány?Túl csendes visszahúzódó voltál?
7/7 anonim válasza:
Ne írd már le mindig. A válasz: IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!