Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki el tudná nekem magyaráz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki el tudná nekem magyarázni,hogy mégis mi a jó a szerelemben?F25

Figyelt kérdés
Lehet életem egyik leghülyébb kérdését tettem fel amire az volna a legegyszerűbb válasz miszerint azt meg kell tapasztalni,ét kell élni.Nos hát én ezzel a szerelemnek csúfolt anyagias dologgal úgy vagyok,hogy inkább felfordulok egyedül mintsem,hogy egy nőnek az agymosott háziszolgája legyek ahogy azt teszik a környezetemben lévő férfiak.Inkább leélem az egész életemet egyedül,szűzen (igen 25 évesen nem szexeltem még sőt se csókom semmi nem volt és már nem is akarok) csak azért hogy véletlenül se essek ugyanabba a hibába mint ők.Ebből jön a kérdésem miszerint hogy mégis mi a jó a szerelemben mert ez nekem csak szöveg és legenda fog maradni.

2022. jún. 4. 19:34
 1/10 anonim ***** válasza:
49%

Nagyjából egyetértek Veled,ismeretlen is.

Én is voltam szerelmes, amit egy színjátszó nő pompásan kihasznált.28 évesen vettem el, saját lakásom volt, jó állásom. De neki egy háztartási alkalmazott,egy két lábon járó ATM , egy b...ógép kellett egy személyben.Aztán míg dolgoztam, szépen hónapokon át csalt. Válás,lakáselvesztés, idegileg kiborulás.

Soha többé egyetlen nőnemű nem lesz az életemben. Pedig már 14 éve volt a válás.

Kiegyensúlyozott, szabad ember vagyok, úgy élek,ahogy szeretnék.

Nagy tanulság, drága tanulópénz volt...

A szerelem egy kémia,ami sajnos az agyat támadja. Minden barátom elvált, egyik öngyilkos is lett. Kedves nők, köszönöm nektek a nevében is !

2022. jún. 4. 19:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Neked semmi!
2022. jún. 4. 19:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom is kissé magának való volt, mielőtt találkozunk volna.

Hidd el, ha találsz egy olyan nőt aki SZERELMES beléd, és még emellé nem egy gerinctelen, rosszindulatú ember, csak a javadra válhat.

Én nagyon büszke vagyok a párom sikereire, és így gondolom az is közrejátszott ezekben, hogy én mellette álltam.

És perce vica versa.

A szerelem ideális esetben épít.

2022. jún. 4. 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:

Van egy dolog, ami teljesen egyedi, egy átlag embernek is eszméletlenül intenzív, teljesen pozitív dolog, sőt érzelem, megélés.

Szerinted mi jó benne?

Minden.

2022. jún. 4. 22:23
 5/10 anonim ***** válasza:
+1 incelt kitermelt a saját gyengesége
2022. jún. 4. 22:24
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem a fajfenntartás egy fontos eleme. Gyakorlatilag kábítószerként hat az egyban, ezért van az, hogy az emberek szerelmesen irracionális döntéseket joznak, nem látják a párjuk hibáit, meg persze baxnak, mint a nyulak. Abból lesz a gyerkőc, stb...

Mivel ugye ezek a hormonok megterhelik a szervezetet, ezért a termelésük max fél-3 évig tart. Ekkor az érzések megváltoznak, és jobb esetben elmélyülnek, kialakul egy szoros kötődés. Ez a kötődés tartja össze a párokat, amiben (ha az ősi embereket nézzük, minthogy ők fixálták a génállományunkat) a lényeg, hogy a gyerekek biztonságban felnőhessenek, és ők is készek legyenek a reprodukcióra.

Tehát a suerelem egy teljesen ösztönös fasság,ne keress benne semmi logikát. Ha egy szerelmest akatsz megérteni, akkor próbálj megérteni egy olyat, aki egyfolytában kábszin van...

És ez nem olyan dolog, hogy majd te eldöntöd, hogy szerelmes leszel-e vagy sem. Az jön magától. Már ha nincs valami rendellenességed, illetve ha jársz emberek közé... hogy mikor hogyan mkért..? Az kiszámíthatatlan.

2022. jún. 5. 00:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet szexelni az nelkul hogy fizetnel erte :)
2022. jún. 5. 07:49
 8/10 anonim ***** válasza:

6

Mikor kb ugyanezt leírtam a kérdés alá, hogy “mi értelme a szerelemnek?”, engem konkrétan lebontoztak nullára… nullára! :D

Meg sem lepődök, lehet be kellett vna állnom sírni nekem is.

2022. jún. 5. 23:43
 9/10 anonim ***** válasza:
Hogy mi a jó benne? Felszabadít, kihoz a legmélyebb gödörből is, cselekvésre ösztönöz, a legjobb oldaladat hozza felszínre. De hihetetlenül szerencsésnek kell lenni benne/hozzá.
2022. júl. 25. 01:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Semmi. Es az anyját mindog jobban fogja szeretni az összes
2022. júl. 25. 20:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!