Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit javasolnátok ebben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit javasolnátok ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Bementem apa munkahelyére, ott volt egy szomszéd pasi akivel nagyon jóban vannak és ma találkoztam vele először.

Kiderült hogy onnan most elköltözik és máshová megy dolgozolni.

Csak bemutatkoztunk egymásnak, lényegében semmi kommunikáció nem történt és nincs is rá lehetőség.

Később kiderült, hogy a pasi most nem csak munkahelyet vált, hanem most költözik is, egyedül él, nincs párja és itt jön képbe hogy nekem megtetszett.

A teljes nevét tudom, viszont nem tudom hogy érdemes lehet-e próbálkoznom, mivel 10 év szerintem van köztünk.

Ilyen esetben érdemes lehet megkeresnem közössêgi oldalon, bejelölni és vagy írni neki?

Vagy ilyenkor milyen mód van rá ha szeretném megismerni?

2022. jún. 3. 22:43
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem hogy lenne esélyed

Már ha csak abból indulok ki ,hogy apud jó ismerőse,és gondolom apudra tekintettel sem kezdene ki a lányával .

Felnőtt, gerinces férfinak legalábbis van ennyi esze.

2022. jún. 3. 23:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!