Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyhogy ezt a reakciót...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyhogy ezt a reakciót váltotta ki belőle helyzet?

Figyelt kérdés
A fiú barátom nagyon sokáig nem akart megcsókolni pedig étezhetően kölcsönösen bejövünk egymásnak. Azt mondta simán mrgtenné, de a barátnője miatt nost nem teheti. Tudomásul vettem, és nem zavartam őket. Ha sokáig nem foglalkoztak vele, akkor elkezdett ő velem, elhívott találkozni, irkált.Amikor komolyabbra fordultak volna a dolgok, mindig visszatáncolt és folyamatosan a kapcsolatával jött, de közben meg alig varta hogy hátha hozzáérek vagy bepróbálkozom nála. Ebbe beleuntam, meg is mondtam neki, hogy úgy érzem csak szórakozásra használ emiatt hagyjuk egymást mert amúgy nem számítanak neki az érzelmeim és szerintem emiatt azt sem banná ha nem írnék. Ekkor ő azt mondta hogy kapcsolat szempontjából tárgytalan hogy írok-e neki, ő csajával van együtt. Ezt nagyon pofátlannak éreztem, mert ha ennyire a barátnőjét akarja, nem tudom hajnali 1-kor is miért velem lófrál az utcán és próbál az intim szférámba kerülni. Elsírtam magam és felrohantam a lepcsőházba, ő utánam futott és magyarázkodott hogy csak rosszul fogalmazott, ő engem szeret és mióta meglátott az egyetemen azóta nagyon tetszem neki.Amikor a szavai nrm hatottak meg, akkor a falnak nyomott és nagyon hosszan megcsókolt, smároltunk is. Ha eddig kérette magát az elhagyás esélyénél miért smárolt le hirtelen?

2022. máj. 29. 19:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

8. Válaszoló vagyok.

Azért csalja meg, mert vannak ilyen hűtlen típusú emberek. Akik nem tudnak megállapodni egy ember mellett, és nem is akarnak.

Nem érdekli őket, önzőek, stb. Ezeket lehetne sorolni.

A lényeg, hogy szállj ki ebből az egészből és ne legyél harmadik fél. Magadat is tönkre fogod tenni. Olyat keress, aki téged akar. Igen, nehéz, viszont neked is jobb, ha nem attól kell félned, hogy téged mikor csal meg.

Ezeket a gerinctelen embereket el kell felejteni.

2022. máj. 30. 13:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!