Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érdemes tovább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes tovább küzdenem ezért a férfiért?

Figyelt kérdés
Tudom..már alapvetően a kérdés sem hangzik túl jól. Viszont egy férfi, aki nagyon tetszik nekem, és találkoztunk. Azelőtt pedig már egy 2 hónapja folyamatosan chateltünk. Az estét nála töltöttem, és annyiból állt, hogy alvásnál megfogta a kezemet, illetve hozzámbújt. Gyakorlatilag ebből állt az egész, hogy kézenfogva, ölelgetve, simogatva aludtunk. Aztán reggel, mintha misem történt volna, lehet rá kellett volna kérdeznem? Én nagyon szeretném...de nem tudom mitévő legyek.

2022. máj. 27. 22:52
 1/7 anonim ***** válasza:
2%
Lehet kicsi a farka azért nem mert kezdeményezni.
2022. máj. 27. 22:53
 2/7 anonim ***** válasza:
41%
1-es mond valamit. Nekem is kicsi a péniszem és ha egyszer egy nő (végre) hajlandó lenne velem leállni én is tuti így járnék el. Sőt még "ígyebbül".
2022. máj. 27. 22:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Vele kellene megbeszélned, hogy mit gondol.
2022. máj. 27. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Keresett már azóta?

Hogyan és mennyit küzdöttél eddig érte?

2022. máj. 27. 23:33
 5/7 anonim ***** válasza:
92%

Mit jelent, hogy küzdöttél? Ha ráerőszakoltad magad, akkor nem.

A beszélgetésnek hidd el teremtő ereje van! Nem beszélgettetek még azelőtt sem őszintén, hogy mit vártok az estétől, miért alszol ott?

Ha eddig nem tettétek, akkor érdemes tiszta vizet önteni a pohárba. Lehet, hogy ő úgy érezte, hogy nem akar ajtóstul rohanni a házba, de mindkettőtökben benne kellene lennie, hogy jelezze, hogy hogyan-merre tovább.

Ha hónapokig chat-eltek, akkor nem annak kellene lennie az első lépésnek, hogy ott alszol. Ha meg ott aludtál, akkor neki szorgalmaznia kellene a következő találkozást.

2022. máj. 27. 23:51
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Nekem is volt egyszer hasonló. Utána kiderült, hogy van csaja és mégsem akarta megcsalni.
2022. máj. 28. 01:42
 7/7 A kérdező kommentje:

4-es válaszoló: Keresett, igen:) Azért is aludtam nála, mert elutaztam, így nála alhattam. Mikor hazautaztam írt is, hogy minden rendben-e, és azóta is beszélgetünk. Igazából többféle módon igyekeztem kifejezni iránta, hogy tetszik. Elmondtam neki, hogy mennyire jó embernek tartom stb.

5. válaszoló: Köszönöm szépen válaszod!:) Nem erőszakoltam magam rá. Nagyon óvatos vagyok ezzel..

2022. máj. 28. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!