Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes tovább küzdenem ezért a férfiért?

Keresett már azóta?
Hogyan és mennyit küzdöttél eddig érte?

Mit jelent, hogy küzdöttél? Ha ráerőszakoltad magad, akkor nem.
A beszélgetésnek hidd el teremtő ereje van! Nem beszélgettetek még azelőtt sem őszintén, hogy mit vártok az estétől, miért alszol ott?
Ha eddig nem tettétek, akkor érdemes tiszta vizet önteni a pohárba. Lehet, hogy ő úgy érezte, hogy nem akar ajtóstul rohanni a házba, de mindkettőtökben benne kellene lennie, hogy jelezze, hogy hogyan-merre tovább.
Ha hónapokig chat-eltek, akkor nem annak kellene lennie az első lépésnek, hogy ott alszol. Ha meg ott aludtál, akkor neki szorgalmaznia kellene a következő találkozást.

4-es válaszoló: Keresett, igen:) Azért is aludtam nála, mert elutaztam, így nála alhattam. Mikor hazautaztam írt is, hogy minden rendben-e, és azóta is beszélgetünk. Igazából többféle módon igyekeztem kifejezni iránta, hogy tetszik. Elmondtam neki, hogy mennyire jó embernek tartom stb.
5. válaszoló: Köszönöm szépen válaszod!:) Nem erőszakoltam magam rá. Nagyon óvatos vagyok ezzel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!