Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdemes küzdenem érte, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes küzdenem érte, vagy jobb, ha hagyom?

Figyelt kérdés

Van egy lány akit megismertem pár éve,csak akkoriban buta voltam,nem léptem, és megragadtam a friendzoneban,majd elköltözött. Költözése óta egyszer találkoztam vele,akkor csókkal váltunk el,de folytatása nem lett a dolgoknak. Idén januárban felvettem vele online a kapcsolatot.

Én együttélek 1 éve a párommal, de a kapcsolatom a végét járja (tőle függetlenül)egy ideje már nem szeretem a páromat,inkább csak a megszokás miatt vagyok vele,ez a lány viszont mai napig nagy hatással van rám, megláttam az új képeit,és azóta is csak rá tudok gondolni,meg hogy mekkora hülye voltam, hogy elengedtem. Ő 2 éve egyedül van,azt mondta a sok csalódás után eldöntötte,hogy egyedül marad,és megszokta a függetlenséget,nem is akar már elköteleződni,viszont azt is bevallotta, hogy 1 éve szeretője egy házas férfinek,akivel havonta találkoznak egyszer,ami neki jelenleg bőven elég,mivel heti 6 napot dolgozik,sőt ezt is le akarja zárni,mert számára csak a szexről szól az egész,viszont a fickó elkezdett kötődni hozzá,és ő nem tudja kezelni,ha kötődnek hozzá, sőt taszítja őt még a gondolat is. Ennek ellenére is kötődöm hozzá,és szeretnék nyitni felé,persze előtte lezárnám a jelenlegi kapcsolatomat,de a távolság,és a fenti helyzet után nem tudom lenne-e esélyem nála, van-e értelme.

2021. febr. 12. 00:22
 1/4 anonim ***** válasza:
56%

"együttélek 1 éve a párommal (...) egy ideje már nem szeretem a páromat,inkább csak a megszokás miatt vagyok vele"

??? XDDDD

Ember, 1 év még csak egy kapcsolat felépítésének a kezdeti szakasza!

Meg se ismerted még rendesen a párodat.

Valami nem száz veled.

2021. febr. 12. 03:12
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szakíts elsősorban a mostani pároddal. Valszeg azért mész ennyire a másik nő után, mert szar a kapcsolatod és menekülnél. Én meg nem eszem, hogy előtte szakítanál, inkább félsz, hogy egyedül maradsz és amíg nem biztos a másik csaj maradsz a fos kapcsolatodban. Szedd már össze magad.
2021. febr. 12. 06:46
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát én ilyen nő után nem vágyakoznék, pifára fog ejteni majd meglátod.
2021. febr. 12. 06:56
 4/4 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy pofára fogsz esni. Megmondta, hogy nem tud kötődni, nem is akar.

De te majd jól bebizonyítod neki az ellentettjét. Az ilyenből lesznek a legnagyobb pofáraesésrk, hogy a másik miért nem tudja a saját akaratát a te elképzeléseid alá vetni.

2021. febr. 12. 07:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!