Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van közünk egymáshoz, miért nem kérdez felőlem soha semit?
Figyelt kérdés
Viszonyunk van már nagyon régóta. Szoktunk beszélgetni de soha nem kerdez rólam, magáról mesél, de tőlem soha nem kérdez semmit.
Ha pl irom neki hétvégen kirándúlni voltam, nem kérdezi meg hogy jó volt? Vagy h mutassak képet stb. Vagy irnám eltört a lábam nem kerdezné meg hogy vagyok, hogy tört el stb.
Baratoknál is szoktunk érdeklődni a másik élete felől
ma 11:54
1/9 anonim 

válasza:

Mert annyira nem érdekled. Sztem csak baszni akar.
3/9 anonim 

válasza:

Ez egy szexkapcsolat, mit vársz tőle? Te azt várod, hogy párkapcsolati módon viselkedjen. Nyilvánvalóan használ téged kizárólag.
4/9 anonim 

válasza:

Miért tőrje magát, ha így is úgy is megdughat? Te sem csinálsz felesleges dolgokat gondolom.
5/9 anonim 

válasza:

Mert nem érdekled. Ennyire egyszerű a válasz.
6/9 A kérdező kommentje:
Én a sima barátok felől is érdeklődöm. Néha megkérdezhetné hogy mi a helyzet bármi.
ma 12:27
7/9 anonim 

válasza:

Azért csak érdekli ha ez régóta tartó kapcsolat. Nekem volt olyan megfelelési kényszeres pasi hogy mindig csak magáról beszélt, magát fényezte cefetül szerelmes volt belém de az én dolgaim nem érdekelték és soha nem kérdezett semmit. Mégis nekem mindent megadott.
Vanak fura pasik.
8/9 anonim 

válasza:

6: De ő nem barát, csak szexkapcsolat és ezek szerint nem érdekli egyébként mi történik veled.
9/9 anonim 

válasza:

Azért, mert ilyen minimális erobefektetessel is megkapja, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!