Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek ezzel a férfivel hogy közelebb kerüljünk egymáshoz?
Velem akar lenni ezt mondta már most ott tartottunk hogy képet meg videot küldött khm magáról...szexkapcsolatot akart az elején én mondtam h én meg párkapcsolatot szeretnék sokáig nem is beszéltünk, egy ideje megint beszélünk de ilyen pár szavas üziket...de kikérte magának ha nem találkozunk minek írunk közben meg ő mondta le már vagy ötször. Biztosan tudom h nincs barátnője évek óta állítása szerint nővel sem volt több éve ez már nem is érdekel h igaz e.
Egyszerűen szeretném megérteni a gondolatait ha akar miért koptat le közben meg küld a nemiszervéről videókat meg képeket...az ilyen pasik mit akarnak? Jól néz ki, megvan mindene lakás autó munka...nője lehetne de elvileg nincs, és nem kell a komment h biztos fűvel fával mert full őszinte, tudom h elmondta volna, miért hazudna akkor nem is beszélgetnénk kb. Mindig lesz programja sose lesz rám ideje mi a francot akar ha dugni se? Miért jó ez neki? Olyantól lenne jó a válasz aki ugyan ezt csinálja XD akkor talán megérteném...
Szeretni mutogatni az intim fotóit.
Írd meg neki, hogy te nem akarod ezt, és ne keressen többet.
Nem mindegy mit akar? :)
Az a fontos, hogy te mit szeretnél, neked jó-e ez a helyzet. Ha nem úgy viselkedik, ahogy számodra komfortos és a céljaidnak is megfelel, akkor kuka szerintem.
Felejtős a szex- és a párkapcsolat is. Legyetek egymás ügyfelei valamilyen okból kifolyólag!
Tudjátok: üzlet- és pénzügyek főkategória is található ezen az oldalon...
Fejezd már be! Nem most kérdezed ezt meg először! Te most azért vered magad a földbe, mert szeretnél egy gazdag pasi csaja lenni, és hiába nyüglődsz, nem megy?! Nem tudsz semmit tenni, nem akar kapcsolatot, csak szórakozgat, írogat neked, ha nincs jobb dolga, amikor meg kanos egy pasi, és lesz-ra, hogy letiltod majd esetleg, akkor küld olyan vidit... mert ez izgatja, hogy te meg még foglalkozol is ezzel, nem tiltod azonnal, ergo imponál neked... Ez nem egy szerelmes levél.
Nyilván ha veled akarna lenni, akkor veled lenne. Nőlj fel és inkább tanulj, legyen karriered, hogy ne kelljen megaláznod magad azért, hogy egy szerinted elég jó party, gazdag csávó dugópartnere legyél, és még csak el se jut az agyadig, hogy nem gondolja komolyan veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!