Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek ezzel a férfivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel a férfivel hogy közelebb kerüljünk egymáshoz?

Figyelt kérdés

Velem akar lenni ezt mondta már most ott tartottunk hogy képet meg videot küldött khm magáról...szexkapcsolatot akart az elején én mondtam h én meg párkapcsolatot szeretnék sokáig nem is beszéltünk, egy ideje megint beszélünk de ilyen pár szavas üziket...de kikérte magának ha nem találkozunk minek írunk közben meg ő mondta le már vagy ötször. Biztosan tudom h nincs barátnője évek óta állítása szerint nővel sem volt több éve ez már nem is érdekel h igaz e.

Egyszerűen szeretném megérteni a gondolatait ha akar miért koptat le közben meg küld a nemiszervéről videókat meg képeket...az ilyen pasik mit akarnak? Jól néz ki, megvan mindene lakás autó munka...nője lehetne de elvileg nincs, és nem kell a komment h biztos fűvel fával mert full őszinte, tudom h elmondta volna, miért hazudna akkor nem is beszélgetnénk kb. Mindig lesz programja sose lesz rám ideje mi a francot akar ha dugni se? Miért jó ez neki? Olyantól lenne jó a válasz aki ugyan ezt csinálja XD akkor talán megérteném...

tegnapelőtt 16:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd már ezt a balfaszt, még mindig csak dugni akar, nem veszed észre?
tegnapelőtt 16:04
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Szeretni mutogatni az intim fotóit.

Írd meg neki, hogy te nem akarod ezt, és ne keressen többet.

tegnapelőtt 16:05
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy mit akar? :)

Az a fontos, hogy te mit szeretnél, neked jó-e ez a helyzet. Ha nem úgy viselkedik, ahogy számodra komfortos és a céljaidnak is megfelel, akkor kuka szerintem.

4/17 anonim ***** válasza:

Felejtős a szex- és a párkapcsolat is. Legyetek egymás ügyfelei valamilyen okból kifolyólag!

Tudjátok: üzlet- és pénzügyek főkategória is található ezen az oldalon...

5/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell minden bolondot megérteni? Mire vársz? Egyszer csak komoly párkapcsolatra alkalmas férfivá válik? Nincs ennyi időd, hidd el, nézegess inkább másfelé.
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálam ott ássa el magát bármelyik férfi, amikor farokfotót küld. Pedig szeretem a szexet, de azért tartsunk már meg egy színvonalat. Ez primitív viselkedés, nekem biztos nem kellene ezek után.
tegnapelőtt 16:07
 7/17 A kérdező kommentje:
Igazatok van. Köszönöm
tegnapelőtt 16:08
 8/17 anonim ***** válasza:
Először azt mondod nem volt nővel, de lehet nem igaz, az se baj. Azután még mondod miért hazudnak ezzel, nem tenne olyat
tegnapelőtt 16:13
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Segglukáról küldött képet?
tegnapelőtt 16:41
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

Fejezd már be! Nem most kérdezed ezt meg először! Te most azért vered magad a földbe, mert szeretnél egy gazdag pasi csaja lenni, és hiába nyüglődsz, nem megy?! Nem tudsz semmit tenni, nem akar kapcsolatot, csak szórakozgat, írogat neked, ha nincs jobb dolga, amikor meg kanos egy pasi, és lesz-ra, hogy letiltod majd esetleg, akkor küld olyan vidit... mert ez izgatja, hogy te meg még foglalkozol is ezzel, nem tiltod azonnal, ergo imponál neked... Ez nem egy szerelmes levél.

Nyilván ha veled akarna lenni, akkor veled lenne. Nőlj fel és inkább tanulj, legyen karriered, hogy ne kelljen megaláznod magad azért, hogy egy szerinted elég jó party, gazdag csávó dugópartnere legyél, és még csak el se jut az agyadig, hogy nem gondolja komolyan veled!

tegnapelőtt 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!