Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek ezzel a férfivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek ezzel a férfivel hogy közelebb kerüljünk egymáshoz?

Figyelt kérdés

Velem akar lenni ezt mondta már most ott tartottunk hogy képet meg videot küldött khm magáról...szexkapcsolatot akart az elején én mondtam h én meg párkapcsolatot szeretnék sokáig nem is beszéltünk, egy ideje megint beszélünk de ilyen pár szavas üziket...de kikérte magának ha nem találkozunk minek írunk közben meg ő mondta le már vagy ötször. Biztosan tudom h nincs barátnője évek óta állítása szerint nővel sem volt több éve ez már nem is érdekel h igaz e.

Egyszerűen szeretném megérteni a gondolatait ha akar miért koptat le közben meg küld a nemiszervéről videókat meg képeket...az ilyen pasik mit akarnak? Jól néz ki, megvan mindene lakás autó munka...nője lehetne de elvileg nincs, és nem kell a komment h biztos fűvel fával mert full őszinte, tudom h elmondta volna, miért hazudna akkor nem is beszélgetnénk kb. Mindig lesz programja sose lesz rám ideje mi a francot akar ha dugni se? Miért jó ez neki? Olyantól lenne jó a válasz aki ugyan ezt csinálja XD akkor talán megérteném...

jan. 5. 16:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Felnőttem és van karrierem. Férfiakkal nem foglalmoztam mert tanultam és pont h építettem a karrierem. Megállok a saját lábamon magasról teszek a pénzére..

Tapasztalatom a férfiakról annál kevesebb van.

30/N

jan. 5. 17:25
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem keress mást, egyértelmű, hogy nincs túl nagy összhang köztetek.
jan. 5. 17:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Na hát ez a probléma. Olyan pasira szánd az időd, aki következetes veled, keres, érdeklődik, találkozni akar, kedves, figyelmes, és nem csak heti 1x. Amit leírtál az egy semmitérő bénaság! Ha egy pasi komolyan gondolná veled, nem küldene farokvidit, szóval engedd el! Legalább akkor hallgass már a tapasztalt emberekre, ha már nem először próbálod előadni a sztorit!
jan. 5. 17:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Sajnos a párkeresés nem ilyen egyszerű... próbálkozni kell, keresgélni, ki az, akivel jobban elvagy hosszú távon is.

Ez a tróger biztos hogy nem a te eseted.

jan. 5. 17:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Én most előszőr írtam ki ezt, de akkor utánakeresek ha vannak hasonló kérdések hátha ott más válasz érkezett..de én is tudom h komolyat nem akar ezt ő is megmondta. Szexelnék vele. Ez van...
jan. 5. 17:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Azóta írtál már neki hogy folytatni akarod?
jan. 5. 23:45
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
"Tapasztalatom a férfiakról annál kevesebb van." - és pont általa akarnál tapasztalatot szerezni? Fogsz, de nem a férfiakról. Egy zavarodott embert fogsz keverni a férfiakkal. Pár szavas válaszok, ötször lemondott találkozó, faro kvideó, de te szexelni akarsz vele... Végül is passzoltok, kinek mi tetszik. Ez is egy színvonal. Elég alacsony, de ha neked ez kell, próbálkozz csak tovább. Addig is elvagytok egymással, bár az ilyen küldözgeti a kis videóit fűnek-fának, hisz ez a kattanása. Az is lehet, hogy sosem volt még nővel, nem az izgatja, csak a magamutogatás.
jan. 6. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!