Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért lett hirtelen távolságtartó, mert nem adtam meg a számom?
Régóta tetszik egy munkatársam, de csak december környékén kezdett el közeledni. Mindig kedves volt és gyakran beszélgettünk a munkában, majd elkérte a telefonszámom. Erre azt válaszoltam, hogy inkább jelöljön be facebookon, amire azt válaszolta, hogy "Sajnos nem használok ilyesmit. Na sebaj, vigyázz magadra!" Majd kedvesem rámmosolygott, ezután hátat fordított és elment. Azóta nem is áll meg beszélgetni, ha találkozunk akkor csak odadob egy szia-t, és ugyanazzal a lendülettel továbbmegy, mindig siet. Volt, hogy én próbáltam meg beszélgetést kezdeményezni reggel a munkában, de az is csak annyi volt, hogy:
-Szia! Hogy vagy?
-Jól, köszi. Te?
-Én is...
-Ennek örülök, vigyázz magadra. -majd ezután ugyanúgy elsietett. Kb 5 másodperc volt az egész párbeszéd és meg sem állt közben, hanem csak menet közben visszakérdezett, majd lezárta azzal, hogy vigyazzak magamra.
Aztán tegnap jó idő volt, és motorral jött dolgozni, én pedig megdícsértem, hogy milyen vagány, majd mondtam, hogy még soha nem ültem motoron, és megkérdeztem, hogy elvinne-e. Erre ő:
-Van bukósisakod?
-Sajnos nincs.
-Nekem is csak ez az egy van, sajnálom.
Ezután ismét elsietett, pedig én még váltottam volna néhány szót.
Mi baja lett hirtelen? Azelőtt sokat beszélgettünk és ő jött oda hozzám, most pedig ha belépek a szobába ahol jelen van, azonnal elsiet.

Ha nem adtad meg a számod, amikor kérte, azzal azt jelezted, hogy nem akarsz tőle semmit, érthető, hogy kerül onnantól.
Add meg a számod, vagy ne erőltesd a találkozásokat.

Ha valaki nem adja meg a közvetlen elérhetőségét csak írásban kommunikáltok az jelenheti azt, hogy foglalt vagy van valakije.
Én is úgy gondolom, hogy a férfi nem fog többet kezdeményezni, sőt az egyszavas válaszaiból arra következtetek, hogy van benne némi tüske, sértettség. Mivel ő nem keresi a társaságodat és nem akar látni az is könnyen lehet, hogy közben összeszedett valakit és azért ennyire passzív.

Lesz egy jeligém mostantól a gyakorin: Ne védd a nőt! Persze nem fizikálisan gondolom...
Figyelj, kezdeményezett, amire azt a választ kapta amire nem feltétlen számított. Nem fog onnantól kezdve még 2-3 próbálkozást ejteni. Gyakorlatilag tiszteletben tartja azt az elképzelést!!! ami a fejében lejátszódott. Az pedig a következő lehet: Nem adta meg a számát, van valakije, akit rejteget. Vagy nem adta meg a számát, nem lesz belőle semmi. Kész ennyi!
Levegőnek sem néz ezek után, istenem miért is tenné, akkor lenne csak igazán bunkó. Sőt az az igazság hogy teljesen jól kezeli. Nem barátkozni akart, enyhe visszautasításnak érezte az eredményt, ergo nem zavar tovább.
Én ezt gondolom a leírás alapján.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!