Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért lett hirtelen távolságta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lett hirtelen távolságtartó?

Figyelt kérdés

Tegnap még teljesen oké volt minden,beszéltünk a neten reggeltől estig,amikor csak tudott írt,ma viszont tiszta távolságtartó.

Lehet én értettem valamit félre? Úgy éreztem teljesen megnyílt nekem,intimebb témákról is beszéltünk,aztán megkérdeztem,hogy tetszem-e neki és azt írta,hogy miért ne tetszenék,szép vagyok. Most akkor mivan?

2016. szept. 4. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:

most akkor mi van? nem értem ezt az egész zagyvaságot!

miből érzed, hogy ma távolságtartó lenne?

ha azt írta, hogy tetszel neki, akkor ezen mi a fenét nem értesz?

2016. szept. 4. 21:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Onnan,hogy ma alig írt és ha írt is akkor is ilyen alap dolgokat. Ezt érzem,nem tudom miért.
2016. szept. 4. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:

1. talán mert ma nem volt annyi ideje, hogy a neten lógjon

2. talán mert ma nem volt téma

3. hoztál fel témákat, vagy csak azt várod, hogy ő dobjon fel?

4. miért irkáltok? skype-on sokkal egyszerűbb minden, ott tudtok videóchatelni és nem kell irkálni!

2016. szept. 4. 22:01
 4/8 A kérdező kommentje:

nincs gép most a közelemben,persze kérdezgetem mindig és hozok is fel témákat.

tuti volt ideje,mert ma nem dolgozott,inkább nem is emiatt hiszem azt,hanem tényleg érzem,és nem tudom most mit írjak neki.

2016. szept. 4. 22:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Talán ma már nem vagy olyan szép.
2016. szept. 4. 22:08
 6/8 A kérdező kommentje:
ez meglehet :D :D
2016. szept. 4. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem kell minden nap túlszárnyalni az előzőt, elég hamar kifulladna az egész. Ez a szar az internetben. Legyél türelmes és ügyelj a szépségedre.
2016. szept. 4. 23:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Lehet, h megbánta, hogy megnyílt neked. Ezért jobb az ilyesmit személyesen... Ne keresd, várd, hogy ő keressen. Erőltetni semmit nem jó és ez nem kinézet kérdése.
2016. szept. 5. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!