Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok, csináltál olyat, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, csináltál olyat, hogy szex után eltűntél vagy "lebetegedtél" és aztán sosem kerested a lányt? Ha igen, miért? Miért csinál ilyet egy férfi?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy nem egy adonisz a férfi, és mégis ilyet csinál.

Mi lehet az oka?

Ilyenkor miért nem kommunikálja ki, hogy nem tetszett neki a lány/nem kompatibilisek az ágyban? Miért sérti így meg?

ma 14:21
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
66%
Sajnos sok ilyen éretlen férfi van, aki csak a szexre utazik. Mindent hazugságot összehord a cél érdekében, majd miután megvolt a szex, fejben növeli eggyel a "megdöntött nők" számot, és keres egy újat. Legközelebb gondold meg, kinek adod oda magad.
ma 14:26
 2/18 anonim ***** válasza:
89%
Mert csak szexre hajtott és gerinctelen, hogy ezt felvállalja.
ma 14:26
 3/18 anonim válasza:
18%
Én szex után csak annyit mondok a nőknek hogy "ott az ajtó".
ma 14:27
 4/18 anonim ***** válasza:
54%
Valami ott nem jött be neki és nem akar veled többet szexelni.
ma 14:27
 5/18 anonim válasza:
23%
Gyenge muzsika volt. Étterembe se megyek oda a séfhez hogy nem jó az étel. Simán csak elhagyom az éttermet.
ma 14:31
 6/18 anonim ***** válasza:
47%

Mert sok nő adja magát könnyen nem csak te, így nyugodtan továbbáll. Lesz másik.

Ugye ami könnyen jön az könnyen is megy... így van ez sok területen.

ma 14:33
 7/18 anonim ***** válasza:
Egyszer volt ilyen. Amikor az első kapcsolatom véget ért (3 év után kidobott másért) teljesen magam alatt voltam, magamban kerestem a hibát. Egy buliba megismertem egy lányt, majd néhány nap után úgy gondoltam megmutatom magamnak és az exemnek, hogy igenis vagyok elég jó. Megbántam, mert nem vagyok olyan, de tapasztalatnak "jó" volt
ma 14:34
 8/18 anonim ***** válasza:
68%

Sok férfi meg kitartóan udvarol a nőknek, akár hónapokig is.

Aztán ott ki is derül, hogy ennyit akart. Utána el is tűnik.

Szánalmas.

Talán ne a nőt kiáltsuk már ki hibásnak, drága hímsovi 6-os hozzászóló!

ma 14:35
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

6 vagyok.

Nem hibáztattam. Az okot kérdezte. Ez az ok.

50-100 éve szerinted miért nem volt ilyen? Akkoriban nem tudott egy férfi minden sarkon leakasztani magának nőt. Kénytelen volt udvarolni vagy komoly kapcsolatban lenni ha szexet akart.

ma 14:41
 10/18 anonim ***** válasza:
0%

Lebetegedni? 😅

Ez jó buli lehet. Sosem jutott eszembe, hogy így koptassak le egy nőt, de köszi a tippet.

ma 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!