Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, csináltál olyat, hogy szex után eltűntél vagy "lebetegedtél" és aztán sosem kerested a lányt? Ha igen, miért? Miért csinál ilyet egy férfi?
Tegyük fel, hogy nem egy adonisz a férfi, és mégis ilyet csinál.
Mi lehet az oka?
Ilyenkor miért nem kommunikálja ki, hogy nem tetszett neki a lány/nem kompatibilisek az ágyban? Miért sérti így meg?

"Mi lehet az oka?"
Több oka lehet, az is egy reális ok, hogy nem jött be neki a nővel való szex. Magyarázkodni meg nem akar (nem is kell), ezért ignorálja a nőt.
Egy nőnek sem kell magyarázkodnia azért, mert nem kell neki egy csávó már. Tehát egy csávónak sem kell magyarázkodnia. Szabad világ van.

12
Nemibetegség egyértelmű. Szex után volt.

Igen csináltam és bánom bűnömet.
Nem igazán jött be a lány de friss volta a kapcsolat.Úgy váltunk el hogy csütörtökön megyek.... azóta is.

100 éve házasságban volt szex. Azért.
Most elnézést, hogy nem vetetem el magam előtte:)

Nő vagyok, nem egyéjszakás kalandos de azért a harmadik randin szokott szex lenni.
Én fontosnak tartom hogy az elején kiderüljön hogy az ágyba összepasszolunk e.
Hogy utána eltűnik a férfi? Olyan még nem volt.
Szerintem nem jöttél be neki az ágyban. Másra nem tudok gondolni.

Aztán mi hímsoviniszta lett volna a 6-os válaszban? Sok nőnél tényleg ennyi a tartás és a színvonal, hogyha ő úgy érzi megütötte a jackpotot valakivel, akkor már aznap este lesz szex. Vagy talán tagadod hogy vannak ilyen könnyűvérű nők? Akkor hogy jön létre ennyi egyéjszakás kaland? Nincsen ebbe semmi hímsovinizmus, simán csak realista volt a 3 pipás kommentelő. És akkor arról még nem is volt szó, hogy van bizony bosszúszex is, vagy amikor a nő nagyon kívánós, és még sorolhatnám. Ha a nő elhatározta hogy szexelni akar, akkor az esetek nagyobbik százalékában végül lesz szex.
A másik meg az, hogy tényleg sok nőnek nem lehet manapság megmondani ha valami nem klappol, mert egyből besértődik, személye elleni támadásnak veszi, jelenetet rendez, és hasonlók. Vagy akár a hátad mögött fog rágalmazni téged, mert az kizárt dolog hogy őbenne bármi hiba lett volna, vagy hogy te őt nem tartottad megfelelőnek, miközben ő téged meg épp annyira akart, meg jó matchnek gondolt. Sokaknak ennek már a feltételezése is arcátlan, halálos sértés. Talán ezen sem ártana elgondolkozni kicsit, meg az okain, meg hogy mitől alakulhatott ez így ki! Mert elég torz gondolkodásmód, de mégis a mai világban nagyon is gyakori.
Egyébként aki ilyen formában kihátrál és gyakorlatilag ghostingol, az tényleg nem valami jellemes ember. Azért annyit odalökhetett volna a nőnek hogy neki ez mégse pálya és bocs. Hogy legalább ne maradjon kétségek között, és ne várjon rá tovább feleslegesen. Dehát ilyenné tették sokan a világot, hogy lassan ez lesz az alap mindkét nemnél. Mintha nem is emberi lényekről beszélnénk már, hanem valami eldobható, használható majd megunt tárgyakról...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!