Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Érdemes még küzdenem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes még küzdenem?

Figyelt kérdés

5 évig voltunk együtt a barátnőmmel, amikor hirtelen kiderült hogy nem akar velem többet lenni. Az az oka, hogy sokszor csúnyán beszéltem vele és nem törődtem vele eleget, pedig neki én voltam a mindene és mindent velem szeretett volna csinálni, én viszont sokszor túlzónak éreztem ezt és szerettem volna egyedül lenni. Most hogy elveszíthetem, rájöttem hogy mennyire szeretem és milyen hatalmas hibát követtem el hogy nem éltem meg minden napot úgy vele mintha csak az első lett volna.

Most azt mondta hogy még gondolkoznia kell, de nem lát sok esélyt már, mert hogy 'késő' és szerinte ez nem őszinte csak rájöttem hogy egyedül leszek majd. Én viszont 100%-osan tudom hogy teljesen őszinte, csak amikor benne voltam a dolgokba nem realizáltam hogy milyen fantasztikus az ami nekem adatott.

Szerintetek most ezt hirtelen felindulásából mondta és még van értelme küzdenem vagy el kell engednem? F24

2020. márc. 12. 11:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nála a labda. Hagyd őt most picit.
2020. márc. 12. 11:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez az amit borzasztó nehéz kivitelezni, de tudom hogy hagynom kell. Szerinted (papíron) azért ez még visszafordítható vagy véglegesen lemondott rólam? (A szó szoros értelmében én voltam a mindene.)
2020. márc. 12. 11:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Felejtős; ha ilyen voltál, pár hónapig megemberelheted magad, de aztán megint ugyanaz lesz.
2020. márc. 12. 12:01
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is felejtsd el. Ugyanilyen vagyok én is. 5 év után szétmentünk, majd kibékültünk (még vagy 5-6szor) és 12 év után rájöttem, hogy nem tudok olyan lenni aki neki kell. Sajnálom. 31F
2020. márc. 12. 13:49
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy ő viselkedett az nem egészséges. Teljesen igaza van viszont abban, hogy amiatt jött most beléd ez a kaparás, mert benne van hogy elveszíted örökre. Csak ennyitől félsz és hogy egyedül leszel, csak ezt magadnak sem mered bevallani.

Nem fog olyan embert találni amilyet ő akar, vagy ha igen, akkor sem lesz értelmes kapcsolata soha, mert az nem lehet hosszútávú hogy berendelitek egymásnak magatokat és teljesen feláldozzátok az életeteket. Kell áldozatokat hozni egy kapcsolatban, de ez már a beteg szint, teljesen értelmes reakció volt hogy túlzónak érezted, mert az is.

Emiatt is lesz nehezebb a szakadás, mert annyira belefúrta magát az életedbe, hogy azt hiszed nélküle minden borzalmas lesz és félsz a magánytól. Szóval a kérdésre válaszolva, mivel láthatóan ez nem működött, a magad érdekében érdemes szerintem elengedni, de te tudod akarsz-e még szenvedni egy nem jól működő kapcsolatban. Inkább azon dolgozz hogy megkeresd az okait miért beszélsz ocsmányul a másikkal.

2020. márc. 12. 16:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd békén! Neki másra van szüksége, te meg önző vagy.
2020. márc. 12. 19:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Van valami újabb - általad megosztásra érdemesnek tartott - fejlemény?
2020. márc. 14. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!