Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szerintetek érdemes küzdenem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes küzdenem érte, vagy el kell engednem?

Figyelt kérdés

Barátnőm három év után szakított velem, nagyon megviselt meg most sem birom elhinni. Fel ev ismerkedes utan mar ossze is koltoztunk egymassal, aztan meg csak telt az ido, szinte csak egymasnak eltunk. A problemat kettonk kozott csak az jelentette, hogy ő nagyon erzelmes ember fontos szamara, hogy mondjak neki hogy szeretlek, mig en zarkozottabb ember vagyok aki nehezen fejezi ki az erzelmeit. Ezt eddig viszonylag jol ki is kuszoboltuk, viszont az elmult par honapban munka miatt kevesebbet tudtam vele foglalkozni, de ettol meg boldog voltam hogy van nekem, viszont nem vettem eszre hogy ez mennyire rosszul esik neki. Nagyon hianyzik, komolyan vele terveztem a jovomet, nemtudom jot vagy rosszat tennek vele azzal ha megprobalnam vissszaszerezni. Mikor elment azt mondta hogy ő is nagyon szeret, de mar nem szerelmes. Lattam rajta mielott elkoltozott hogy mennyire vivodik, szinte folyamatosan sirt,vegul elhatarozta magat a koltozes mellett :(

24F

2016. febr. 7. 20:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mindketten szeretitek egymást, érdemes lenne átbeszélni a dolgokat, érzelmeket. mond el, amit itt leírtál, hogy bánod hogy nem vetted észre hogy mennyire fáj neki, szereted, és csak is vele tervezed a jövődet! Mutasd ki az érzelmeidet és hogy férfi vagy!
2016. febr. 7. 21:00
 2/4 Kenzo Tenma ***** válasza:
100%
Ha el akart menni, akkor nincs miről beszélni. Szerintem, ha igazán szeretett volna, akkor nem megy el.
2016. febr. 7. 21:02
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Biztos vagyok benne hogy tenyleg szeretett, mig egyutt voltunk rengeteg ferfi probalkozott nala, akiket rogton elhajtott, mondvan hogy van baratja es szereti. Ezen kivul sok nehez pillanatot eltunk at egyutt, es mindig tamogattuk a masikat.
2016. febr. 7. 22:16
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem......

Ha igaz, amit leírtál, akkor nem hibáztál, a körülmények megváltoztak és a barátnőd ezt nem tudta, vagy nem is akarta tolerálni. Gondolom Ő is tisztában volt azzal, hogy többet kell dolgoznod és emiatt kevesebbet tudsz vele foglalkozni....de ez egy átmeneti állapot és ha vége, akkor újra visszatér minden a normál kerékvágásba.

A sírás semmit nem old meg, ahelyett hogy kitalálna valamit inkább sajnáltatja magát..igazi passzív hozzáállás. Ha valami nem működik akkor folyamatosan hangoztatja, és a felelősséget áttolja a másik nyakába.

Fogadd el ami történt, zárd be egy dobozba, és lépjél tovább. Ne nézz vissza, mert az múltad amin változtatni már nem tudsz, mosta jövőddel kell foglalkoznod!!!!

37F

2016. febr. 7. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!