Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne küzdene érte ? Ha igen miképp és hogyan szerezzem vissza őt ? Többi lentebb!
A helyzet hogy 2éves kapcsolatom szó szerint egyről a kettőre tönkre ment. A 2 évből minden rendben ment leszámitva az utolsó 2-3hónapot. Ezt úgy kellene ell képzelni hogy valami baja/problémája volt nem velem osztotta meg. Egyre jobban távolodott töllem minden téren. Szó szerint közös fedél alatt inkább ell került engem. Ha hozzá értem szó szerint éreztem hogy már nem kiván engem. Egyáltalán ha szexre került sor nem ugy tekintett rám mint férfira. (Ami abban az időben ugye nem egyszer fordult elő és nagyon le esett az önbecsülésem is ugy minden miatt mint férfinak)
Szakitásunk napját követően kb 1hétel késöbb megkérdeztem tölle az ok"-ot,(irásban) amire bizony az volt a válasz hogy ő még élni szeretne és egyáltalán nem férek bele az életébe. Unalmasnak érez engem és teljesen kiábrándult belőlem. Néha gondol rám, de bizony az is egyre ritkábban és az sem mint régen.
Mióta szakitottunk teljesen rendben van az élete. Úgy értem jól érzi magát nélkülem. Nem néz rám ugy mint férfira és egyáltalán nem keres nem érdeklem.
Szóval kiábrándult belőlem és egy idegent is többre tart mint engem.
Felőlem a helyzet az hogy szeretem őt a mai napig "Sajnos"!
Megpróbáltam más nővel ismerkedni sőt kapcsolatba is kerültem azóta de nem érzem hogy boldoggá tenne más nő konkrétan fele annyira sem mint ahogy ő tett. Minden nap a gondolataimban van és nagyon kezdek szó szerint besokalni ha eszembe jut maga a tény hogy mással van és boldog minden téren. Én pedig nem ártottam, nem bántottam őt. Sőt minden időmet próbáltam rá forditani és mindig a kedvében akkartam járni mégis cserébe megkaptam hogy egy "unalmas,nem az ő életébe való/illő személy lennék." Ezt is mellesleg 2év után.
Szóval az esélyt minden áron akkarom ! De mégis hogyan hozhatnám rendbe ?
Mivel érhetem ell a közös szimpátiát? A kölcsönös vonzalmat ebben az esetben ?
Mivel érhetném ell a szemében hogy újra belém szeressen és akkarjon engem ??
Tudom ez igy elég szánalmas férfiként de szeretem őt és nagyon vonzódom hozzá a mai napig is.
Mivel elég komoly ügy számomra igy szeretnék értelmes választ kapni a kérdésemre. Köszönöm nektek. Szép napot :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!