Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, miképp reagálnátok erre?
Ma, illetve már korábban is észrevettem, hogy vannak nők pl. parkokban, lámpás gyalogos átkelőnél, vagy bárhol a varosban, akik úgy meg-megnéznek. Szerintem átlagos a kinézetem, viszont magas vagyok. Bringával közlekedem az esetek 90%-ban, s napszemüveget viselek, mert érzékeny a Napfényre, menetszélre a szemem.
Mit szólnátok arra hölgyek, ha odamennék, mosolyognék és megkérdezném tőletek, hogy esetleg ismertek-e valahonnan, mert észrevettem, hogy többször megnéztetek?
Nagyon érdekel, hogy mit láthatnak rajtam. Ma konkrétan egy park játszóterének egyik padján pihentem tekerés közben és ott nézett nagyokat rám egy kisgyerekes anya, aki igen kívánatos volt. Délelőtt pedig egy lámpás gyalogos átkelőnél egy 45 körüli nő nézett meg látványosan, mellette kamasz fia volt. Kort is.
Meglepődnék, főleg mert nekem szinte biztos hogy fel se tűnt hogy "megbámullak".
Egyébként ha magas vagy, amiatt is nézhetnek. Én 175 centis nő vagyok, ha felveszek egy magassarkút egyből sokkal többen megnéznek.
Gáz a kérdés, de hozzám már jött pasi oda utcán, akit néztem, kapcsolat lett :)
20L
Nagyon kellemetlen ha megjegyzed hogy nézett.
Lehetne így kezdeni
Szia! Bocsi hogy csak így ismeretlenül megszólítalak. Lenne kedved sétálni / beszélgetni egyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!