Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Mit gondoltok azokról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit gondoltok azokról a ronda férfiakról, akik megpróbálnak közeledni felétek, esetleg szerelmet is vallanak?

Figyelt kérdés

2022. máj. 23. 12:37
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
84%
Semmit. Attól, hogy ronda, megpróbálhatja. Ha normálisan teszi, normálisan utasítom vissza. Ha mellette bunkó is, akkor nem kímélem. Amúgy meg azt gondolom, hogy valószínűleg nem ismer, mert akkor tudná, hogy rohadt válogatós vagyok, szóval nem valószínű, hogy kölcsönös lesz az érdeklődés. De rosszat nem gondolok. Végülis egy próbát megért.
2022. máj. 23. 14:30
 22/34 anonim ***** válasza:
62%

#19:

Téged igen?

Most komolyan kell egy ronda férfinek a 100. visszautasítás is, hogy “Ne haragudj, Géza, holnap olyat fogok szexelni a Bélával, amilyenben nekünk soha a világon nem lenne részünk, mert olyan ronda vagy, mint az ördög és inkább meghalok, minthogy veled legyek”?

2022. máj. 23. 14:53
 23/34 anonim ***** válasza:
100%
#22 Nem tudom, engem sose utasítottak még vissza, de szerintem mindenkinek jobban esne az igazság. Így abban a hitben van, hogy alapvetően nem vele van a gond. Ergo nem próbál több, jobb lenni.
2022. máj. 23. 15:04
 24/34 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem ronda férfi nincs, csak olyan aki nekem nem jön be.

És ez utóbbi kategória külsőre nézve nagyon széles spektrumú. Simán volt olyan, akit én leppattintottam azért a szobatársam epekedett.

2022. máj. 23. 15:09
 25/34 anonim ***** válasza:
23%

#23:

Aztán lehet, az ilyenekből lesznek a hőzöngő incelek gyakorin. :)

2022. máj. 23. 15:53
 26/34 anonim ***** válasza:
3%

Korrekt, mint a thebai jos, hiszen tenyleg a lanyokat szereti. Ha azt mondja, hogy a lanyokat szereti, de azt nem, hogy a fiukat is, vegulis nem hazudik, csak hallgat.....

37F incel

2022. máj. 23. 17:21
 27/34 anonim ***** válasza:
76%
Azt gondolnám, hogy azért talált meg engem mert a szép nőknél nem volt sikere, én meg csak egy pótlék szerepét tölteném be, akivel nem kell kedvesnek lennie, és megdughat.
2022. máj. 23. 17:24
 28/34 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy én nem gondolkodom ilyen "10-ből hány pontos" szinten. Hívott már randira pasi aki nem jött be, de sose gondoltam olyat, hogy "hogy mer hozzám beszélni, beszélgessen csak a saját szintjén lévőkkel". A barátaimnak is mindig olyan pasik jönnek be, akik szerintem rondák. Ha nekem valaki nem is jön be, azt abszolút nem tudhatja, hogy nekem pont tetszeni fog-e.
2022. máj. 23. 18:29
 29/34 anonim ***** válasza:
22%
Minden attól függ az a ronda pasi a BKV-ról száll le, vagy egy Ferrariból száll ki. Utóbbi esetben nincs ronda férfi.
2022. máj. 23. 18:32
 30/34 anonim ***** válasza:
6%
37F incel <3
2022. máj. 23. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!