Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpróbálkozzak egy 9.-es csajnál végzősként?
Egy keveset beszéltem vele a tanári előtt és nagyon kedves és vicces volt, ráadásul jól néz ki.
A baj az, hogy egy nyelvi előkészítő év miatt 5 éve vagyok a gimiben és most ballagok, 19 éves vagyok.
Viszont ez a lány csak most jött a gimibe, olyan 15 lehet.
Ez már túl sok?
Igen, ez már túl sok! Mármint a felnőtt kategória.
Jó lesz ez a tinibe is...
nem szokatlan
viszont ha te nagyjából átlagos 19 éves vagy, ő meg nagyjából átlagos 15 éves, akkor számíts rá, hogy az élet sok dolgához eléggé másképp fog hozzáállni, vagy pl. korainak fog érezni olyasmiket, amiket te már nagyon csinálnál, stb.
Sok, igen.
Nekem is volt egy osztálytársam 9.-ben, aki végzős fiúval járt. A verébtáborban ismerkedtek meg és rövidesen összejöttek, de nem voltak együtt sokáig, csak pár hónapig.
Azt nem tudom, hogy a lány szülei hogy álltak hozzá, de ha belegondolsz, hogy 14 évesen mennyire gyerek valaki egy 18 éveshez képest, szerintem a szülők többsége limitáltan támogatja.
Meg aztán amint elballag a végzős, valószínűleg megy egyetemre, amibe a 10.-es barátnő lehet, hogy nem fog annyira belelátni és nem lesz annyi közös pont, mint amikor mindketten gimisek voltak.
Amúgy önmagában a 4 év nem sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!