Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáljunk csak barátok lenni, vagy érdemes lenne többel is megpróbálkozni? 16/L
Sziasztok!
Van egy fiúbarátom, három éve jóban vagyunk, és körülbelül mindig is egy kicsit többként gondoltam rá, de ez az érzés mostanában erősödött fel. A napokban eléggé furán viselkedett, amolyan "barátság extrákkal" típus. Rákérdeztem hogy mi van köztünk, azt mondta ő többet érez,én is bevallottam, de mondtam hogy még gondolkodom, holnap beszélünk erről élőben. A helyzet az hogy komoly okok miatt (nem szeretnék róla beszélni, de tényleg halál komoly) nem mehetek vele randizni, és így nem hinném hogy lehetne egyáltalán normális kapcsolat. Kérlek értsétek meg hogy arról az okról nem én tehetek, én lennék a legboldogabb ha nem így lenne. Azt akarom hogy olyan lánnyal legyen akivel normális párkapcsolatban élhet, de nem tudom így hogy viselkedhetnénk továbbra is barátként. Kérlek segítsetek, tanácsokra lenne szükségem..
köszi előre is,
Laura
Nem tudok tanácsot adni, ha nem tudom az okot, max azt, hogy ne foglalkozz azzal az okkal és mindent bele!Ne tartson vissza semmi! :)
F
Megbeszéltük és.....:D :D :D
Wáhhh kösziii
Igazán nincs mit.Örülök, hogy nem adtad fel és sikerrel jártál! :)
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!