Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mit gondoltok azokról a ronda férfiakról, akik megpróbálnak közeledni felétek, esetleg szerelmet is vallanak?
Figyelt kérdés
2022. máj. 23. 12:37
1/34 anonim válasza:
Hogy próbálkozzon szintén ronda nőknél...
2/34 anonim válasza:
Ha van barátom, vagy valamilyen oknál fogva nem akarok ismerkedni, akkor ugyanazt, mint a szépekről, hogy cuki, kedves gesztus de nem kell. Viszont azt fogom gondolni, hogy bátor, mert nehéz nőket csak úgy megszólítani. Ha nagyon rámenős akkor meg azt gondolom, hogy creepy és hagyjon békén.
3/34 anonim válasza:
Ha csak megpróbálnak közeledni, akkor semmi negatívat.
Ha viszont szerelmet vallanak, csak úgy a semmiből, úgy, hogy nincs előzetes ismeretség... Az azért elég ijesztő.
4/34 anonim válasza:
Azt szoktam nekik hazudni, hogy leszbikus vagyok. Mondjuk nemcsak nekik, kb mindenkinek, aki nem jön be.
5/34 anonim válasza:
Férjnél vagyok, szóval nem érdekel sem ronda, sem adonisz pasi. De azt hogy kell elképzelni, hogy szerelmet váll? Úgy, hogy nem is ismer előtte? Mert akkor őrült.
Az olyan ismerősöket, akiknél azt látom, hogy vonzódnak hozzám, meg úgyis hamar leépítem, nem jutnak el odáig, hogy szerelmet valljanak.
6/34 A kérdező kommentje:
3
És ha már egy jó ideje ismeritek egymást?
2022. máj. 23. 12:46
7/34 anonim válasza:
#6. Ha már jó ideje ismerjük egymást, barátok vagyunk, akkor természetesen más a helyzet. Mivel ebben az esetben én is jól ismerek őt, aszerint mérlegelek, hogy alakultak-e ki nálam is érzések, vagy sem.
8/34 A kérdező kommentje:
7
Mondjuk, hogy te nem érzel iránta semmit, meg nem is vonzó számodra. Akkor?
2022. máj. 23. 12:50
9/34 anonim válasza:
#4 Ilyen egy egyenes, korrekt ember. Gratulálok neked!
10/34 A kérdező kommentje:
Egy ilyen "leszbikus" ismerősöm nekem is volt. Pedig nem is próbálkoztam nála. Gondolom, biztosra ment. A gáz, hogy én be is vettem először, csak aztán feltűnt, hogy úgy váltogatja a pasijait, mint más az alsóját. :D
2022. máj. 23. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!