Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek megpróbáljam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megpróbáljam?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, rövid ciklusú tanárképzést végeztem, és spanyolt tanítottam egy osztályban néhány hétig. Beleszerettem teljesen egy végzős, 19 éves fiúba. Már nem tanítom,azóta le is diplomáztam.. Tudom,ez nagyon helytelen, de egyszerűen nem tudok parancsolni az érzéseimnek, és szerintem ő is hasonlóképpen volt ezzel.. Szerintetek elhívjam beszélgetni,ha majd leérettségizett? Nem fogok többet ebben a suliban tanítani, ő meg nem fog odajárni.

De lehet,hogy ijesztő lenne számára, hogy az ex gyakorló tanára (még csak egyetemi hallgató) elhívja. Bár elég közvetlen viszonyban voltam az egész osztállya.. Ti, az ő helyében értékelnétek az őszinteségem vagy megijednétek?

2021. jan. 17. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én biztosan értékelném ha az én tanárom el hívott volna.

Szerintem nincs ebbe semmi sem,már nagykorú,csak arra vigyázz ne hogy érzelmileg össze törjön majd később ha esetleg hirtelen el hagyna,mai világban már semmi sem biztos.

Sok sikert! 🙂

22F

2021. jan. 17. 21:14
 2/5 Angel3000 ***** válasza:
100%
Szia! Ilyesmi elôfordulhat! Az jò, hogy nem fogsz ott màr tanitani és a fiù se fog többet oda jàrni! Biztos örûlni fog Neked, ha megkeresed! Minden jòt!
2021. jan. 17. 21:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értem az éveket.

Ez még az előző tanévben kellett legyen, ha azóta lediplomáztál.

Ő akkor volt végzős, de már 19 éves?

Te hány éves voltál?

Akkor ő most már 20 éves és végzett, nem?

2021. jan. 18. 02:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Félévkor is lehet diplomázni, keresztfélévben. ;) Most januárban végeztem.

Ő most ősszel volt 19. Idén júniusban végez.

Nagyon köszönöm a válaszaitokat!

2021. jan. 18. 11:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! 🙂
2021. jan. 18. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!