Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elfelejtsem a lányt vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtsem a lányt vagy megpróbáljam?

Figyelt kérdés

Egy munkahelyen dolgozunk nagyjából fél éve. Nem egy szokványos munkahelyen dolgozunk mivel egy nap maximum egyszer vagy kétszer látjuk egymást akkor is maximum fél-egy percre. Amikor beszélgettem vele mindig próbáltam a gesztusait, testbeszédeit figyelni, hogy hogyan viszonyul hozzám és sajnos nagyon kifürkészhetetlen volt egyszer úgy viselkedett mint ha tetszenék neki, sokszor teljesen passzív és zárkózott volt. Nemrég említette, hogy hamarosan más munkahelyre fog menni, itt azért elég szomorú lettem de nem mutattam ki senkinek sem sőt magamon kívül nem tudja azt sem senki, hogy tetszett nekem ez a lány mert képtelen vagyok ilyen dolgokról beszélni más emberekkel. Ha ráírnék messengeren, hogy egyébként nagyon szimpatikus vagy nekem így utólag az nagyon megalázó lenne számomra?

Tudom jól, hogy ezt élőben kellett volna meglépni vagy akkor amikor még egy helyen dolgoztunk de nem jött össze képtelen voltam rá.

22f

2021. dec. 23. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Azért lett volna tanácsos élőben többet megtudni róla, mert az is lehet, hogy ő már foglalt. :C

Ha utólag írsz rá csak "úgy", az meg kicsit fura. (Neki is az jönne le, hogy akkor miért nem élőben kezdeményeztél ha volt rá lehetőséged...)

2021. dec. 23. 15:33
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbál meg, semmit nem veszíthetsz! Nem azzal, hogy egyébként nagyon szimpatikus vagy "így utólag", hanem hívd el valahova. Ha azt mondja, hogy nem, akkor sem változik semmi a jelenhez képest.
2021. dec. 23. 15:35
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az első két választ ment a like

Lányok válaszát is várom, hogy ti hogyan reagálnátok ha rátok írni a volt kollégátok? Egyébként a lány valószínűleg nem foglalt én úgy tudom.

2021. dec. 23. 15:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha meg megkérdezi azt mondod, h kollégákkal nem ismerkedsz, de most már ez megoldódott.
2021. dec. 23. 17:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Itt a karácsony.. Most jó "ürügy" hogy rá írj.

Aztán kérdezd meg hogy nincs e kedve elmenni valahova a nagy káosz után 😊

Ha szimpi lenne nekem az illető vagy bejonne, és nem lenne senkim én örülnék neki.

2021. dec. 23. 20:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Nőnemű vagyok. Nyugodtan írj rá, semmi tragédia nem fog történni. A karácsony tényleg jó ürügy lehet, de igazából bármi más is lehet az, szóval ne aggódj emiatt.
2021. dec. 23. 21:38
 7/7 anonim ***** válasza:

Irjrál rá legyél vele kedves a lány biztos a társaságodba zavarba van.

Azért nem mutatt neked biztos jeleket mert lehetséges hogy nem tudja bizonytalan hogy te vajon mit érzel. ( tapasztalatból írom én is ugyanugy viselkedem azal a ki tetszik)

2021. dec. 23. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!