Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem. Ez tényleg megtörténhet?
Én pl.pont ezért sosem hittem a különböző nemüek barátságának.
Ott az egyik fél mindig többet akar mint a másik.
Nálad is ez boritékolva volt csak magadnak sem merted bevallani.
Úgy jártam én is mint a 9-es. Amikor bevallotta, hogy kedvel engem úgy is, akkor kihátráltam belőle. Nem gondoltam bele abba, hogy én is viszonozni tudnám az érzéseit.
Ahogy teltek a hónapok elkezdtem én is hasonlóképpen érezni, viszont nem tudom, hogyan tudnák nyitni felé, mivel akkor tisztáztam vele, hogy csak barátilag gondoltam erre. Mégis hogyan fogadná?
9-es vagyok. Igen, biztos akkor nem esett neki jól és lehet, hogy el is engedte valamennyire a dolgot.
De! Ha nem kockáztat az ember, nincs is eredmény. Amikor mi találkoztunk, megittunk együtt egy koktélt, utána mély levegőt vettem és elmondtam neki, hogy mit érzek. Nem kell túlgondolni, mert minél többet kattog az ember, annál kevésbé érzi magában a bátorságot.
Hívd el valahova, beszélgessetek és mond el az érzéseid. Elvégre egyszer a másik félben is volt akkora bátorság, hogy bevallotta Neked az érzéseid. Akkor fordított esetben miért lenne probléma? :)
Ha pedig esetleg nemet mondana, akkor egyrészről büszke lehetsz Magadra, mert Te megtetted, ami Tőled telt és hiányérzet nélkül Te is tovább tudsz lépni.
Drukkolok! Veszítenivalód nincs! :)
Nagyon érdekes téma.
Férfi esetében el tudom képzelni , hogy egy idő után beleszeret.
Nő esetèben már kevésbé - legalábbis a minták alapján , amiket megéltem, hosszabb távra gondolok mint fél év.
Nekem / én vagy egyből első pillanattól bejöttem, vagy pedig baràtzónàba voltam, de nem is akartam már én se többet
Kíváncsi lennék én is kinek milyen tapasztalata van
FF
Én semmiképpen nem szeretnék ilyet, én ismerkedni szeretek idegenekkel. Barátokkal nem tudok többet elképzelni és nem is akarok. Minden barátnőm ismerkedés útján lett.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!