Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátságból szerelem. Ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátságból szerelem. Ez tényleg megtörténhet?

Figyelt kérdés
Elkezdtem többet érezni iránta, pedig eddig nem jutott az eszembe, hogy többek is lehetünk mint barátok. Nem is úgy kezdődött a mi kapcsolatunk.

2022. máj. 23. 07:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Bármi megtörténhet. Még olyan is, hogy nem egyből tetszik meg valaki.
2022. máj. 23. 07:26
 2/21 anonim ***** válasza:
93%
Nálunk is így kezdődött :D
2022. máj. 23. 08:21
 3/21 anonim ***** válasza:
93%
#2 Nálunk is.
2022. máj. 23. 08:31
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze lehet. Kérdés, hogy mennyire komoly a baratsagotok, ha csak most lettetek jóban és most kezdtél el többet érezni iránta és ha ne adj isten szakitotok a későbbiekben akkor utána nem lesz rossz vele lenni ha úgy alakul. Ha már nagyon régóta barátok vagytok az egy más tészta, ott ha mar nem lesztek nem lesz kellemes általában főleg ha egy a baráti társaságotok.
2022. máj. 23. 08:37
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom amugy, miután szakítottunk már senkivel nem tartottam a kapcsolatot a baráti társaságban.

De általában az osszes kapcsolat így kezdődik és kérdés mikor alakul ki a vonzalom és az kialakul a másik iránt is vagy nem, ezzel semmi baj nincsen. De legjobb baráttal nem olyan jó ötlet osszejonni

2022. máj. 23. 08:38
 6/21 anonim ***** válasza:
92%

Még szép.

És úgy gondolom, ezek lehetnek a legjobb kapcsolatok.

Amég egy ismerkedés elején egy idegennel (nyilván) megy a játék, mindenki a legjobb oldalát mutatja, nem mondja el (nyilván) a mocskosabb kis titkait, addig ezeket egy barátról már rég tudod.

2022. máj. 23. 10:47
 7/21 anonim ***** válasza:
92%
Velem már megtörtént. Barátságból szerelem, abból meg ismét barátság.
2022. máj. 23. 12:13
 8/21 anonim ***** válasza:
92%

Leírtad a lényeget. Sokkal egyszerűbb is úgy,hogy nem kell az ismerkedős köröket végigfutni, sokkal önfeledtebben lehet örülni egymásnak az elejétől kezdve. És persze nincs zsákbamacska.

2022. máj. 23. 12:51
 9/21 anonim ***** válasza:
94%

Igen. Barátok voltunk, amikor először elmondta az érzéseit, nem viszonoztam, mert az első komoly kapcsolatom szakítása után voltam 1 évvel és még nem sikerült addigra feldolgoznom.

Évekkel később sokat változtunk/fejlődtünk, én kezdeményeztem, azóta is együtt vagyunk. Együtt élünk, eljegyeztük egymást, nagyon szeretjük a mai napig egymást szerelemmel és az esküvőnket tervezzük :) ( 7 éve vagyunk együtt)

Szóval lehetséges :)

2022. máj. 25. 20:35
 10/21 anonim ***** válasza:
93%
Igen simán hiszen kiismered milyen ember és valakit minnél jobban ismered annál jobban bele szeretsz.
2022. máj. 26. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!