Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátságból szerelem. Ez tényleg megtörténhet?
Nekem is volt egy ilyen kapcsolatom amugy, miután szakítottunk már senkivel nem tartottam a kapcsolatot a baráti társaságban.
De általában az osszes kapcsolat így kezdődik és kérdés mikor alakul ki a vonzalom és az kialakul a másik iránt is vagy nem, ezzel semmi baj nincsen. De legjobb baráttal nem olyan jó ötlet osszejonni
Még szép.
És úgy gondolom, ezek lehetnek a legjobb kapcsolatok.
Amég egy ismerkedés elején egy idegennel (nyilván) megy a játék, mindenki a legjobb oldalát mutatja, nem mondja el (nyilván) a mocskosabb kis titkait, addig ezeket egy barátról már rég tudod.
Leírtad a lényeget. Sokkal egyszerűbb is úgy,hogy nem kell az ismerkedős köröket végigfutni, sokkal önfeledtebben lehet örülni egymásnak az elejétől kezdve. És persze nincs zsákbamacska.
Igen. Barátok voltunk, amikor először elmondta az érzéseit, nem viszonoztam, mert az első komoly kapcsolatom szakítása után voltam 1 évvel és még nem sikerült addigra feldolgoznom.
Évekkel később sokat változtunk/fejlődtünk, én kezdeményeztem, azóta is együtt vagyunk. Együtt élünk, eljegyeztük egymást, nagyon szeretjük a mai napig egymást szerelemmel és az esküvőnket tervezzük :) ( 7 éve vagyunk együtt)
Szóval lehetséges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!