Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megtörtént-e már valakivel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtörtént-e már valakivel, hogy a plátói szerelme beteljesedhetett?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon okos és nagyon csinos kolléganőm, akibe nagyon belezúgtam és a mai napig szeretettel gondolok rá.

A baj csak annyi, hogy akkor és azóta is megvan a barátja, és bár szoktunk találkozni engem minden jel szerint elkönyvelt baráti jogú kollégának.

Ha őszinte akarnék lenni, párkapcsolatban nem húznánk sokáig egymás mellett, mert sarkalatos kérdésekben máshogy élünk, de akkor is ő az ismeretségemben a #1.

A kérdés lényegében költői, mert ő nem tudhatja, hogy belé vagyok esve, de ha valaki járt ilyen helyzetből sikerrel, szívesen olvasom a történetét, akár privátban is.

2022. febr. 14. 22:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
Igen. Szinte törvényszerűen az történt, hogy mikor összejöttünk végre, teljesen elmúlt a varázs, és viszonylag hamar tönkrement a kapcsolat.
2022. febr. 14. 22:20
 2/12 anonim válasza:
92%

Igen.

Kb. ahogy összejöttünk, azt éreztem, hogy mintha "lekapcsolták volna a lámpát". Nem izgatott már annyira az egész.

+ kicsit túl is idealizáltam az egészet, sokszor gondoltam rá, hogy milyenek lennének a randijaink, itthon miket csinálnánk, biztos átölelne alváshoz stb. Aztán kiderült, hogy nála a randi kimerül az itthonra való pizzarendelésben, a közös program maximum az, hogy nézhetem, ahogy játszik a gépen...

2022. febr. 14. 22:23
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nagy csalódás volt. A plátói csajról kiderült hogy egy fadarab az ágyban. Kb 3-4 szex után dobtam, ami neki valszeg úgy jött le hogy 6 éven át próbálkoztam hogy megdughassam, majd miután sikerült, egyből dobtam is.
2022. febr. 14. 22:36
 4/12 anonim ***** válasza:
68%
# 3 nem érezted úgy, hogy elbasztál 6 évet? XD
2022. febr. 14. 22:50
 5/12 A kérdező kommentje:

Úgy látom nem érdemes összejönni egy plátóival.

Na de mégis, hogy sikerül felkelteni az érdeklődését? Főleg az én esetemre gondoljatok! :D

2022. febr. 14. 23:01
 6/12 anonim ***** válasza:
2. ez szerintem én voltam
2022. febr. 14. 23:15
 7/12 anonim ***** válasza:
68%
Mindenkit megkaptam, akit akartam eddig. 1-2 plátói szerelmem volt 14-16 évesen. Azokból viszont nem lett semmi. Gyerek voltam.😅
2022. febr. 14. 23:20
 8/12 anonim ***** válasza:
95%

kérdező, de ez mire jó, amit csinálsz?

kapcsolatban él, ezt tiszteletben kéne tartani, és nem azon spekulálni, h. szétrobbantsd őket.

másrészt te mondtad ki, h. nem egyeztek fontos kérdésekben és nem tudnátok tartósan együtt élni.

akkor meg? mazochista vagy?

inkább keress magadhoz illő, szingli nőt!

2022. febr. 14. 23:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Igen, marha nagy hiba volt!
2022. febr. 14. 23:37
 10/12 A kérdező kommentje:

nem akarom szétrobbantani őket, nem is tudnám, engem az érdekelne, hogy hogyan lehet egy ilyen személy érdeklődését felkelteni rendes körülmények között

2022. febr. 14. 23:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!