Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan férfiak, akik olyat éreztek egy lány miatt, hogy "úristen, ez tényleg megtörtént, tényleg az enyém? " stb?
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, hogy a férfiak inkább csak "ösztönszerű" dolgokat éreznek, ha megkapnak egy lányt, meg hogy nekik csak a minél több a fontos.
Tudom, nyilván egy férfi is érezhet szerelmet(ugye?). De elvileg bennük még ott van az a dolog, hogy ez csak egy szükséglet, fenntartás meg hasonlók.
Na jó, ez így elég zavaros, de arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e itt olyan férfiak, akik valós szerelmet, rajongást, szeretetet éreztek már valaha lány után.
2019. nov. 18. 19:58
1/4 anonim válasza:
Attól, hogy szerelmesnek lenni jó dolog, ha viszonozzák, az meg nagy dolog, ennyire még nem értékeltem le magam. A másik is ugyan ezt érzi elvileg, akkor meg egyformák vagyunk nem? :)
2/4 anonim válasza:
Igen, en akkor ereznem 100%-osan az enyemnek ha teherbe is ejtenem, akkor megnyugodnek hogy orokre az enyem lesz :)
3/4 anonim válasza:
Volt ilyen 10 éve az első csók után. Majd volt búcsúcsók is, hát boldogan mentem haza. Akkor éreztem, hogy tényleg, most már igen? Másnap nem vette fel a telefont, 2 nappal később nagy nehezen felvette, de részeg voltam, és nem emlékszem, mit mondott, mindenesetre azt, hogy mégse. Az elég rossz volt. Szóval volt ilyen, csak nem tartott sokáig.
4/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem volt/van. Tulajdonképpen 3 éve tart a kapcsolat, és nagyon erős érzelmeket táplálunk egymás felé. Attól hogy az embernek farka van, még ugyan úgy tud szeretni, az más, hogy másképp fejezzük ki az érzelmeinket mint a lányok. Persze vannak “nyálasabb” srácok is, szerintem emberfüggő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!